lv
VmbHaU1gmc20m6xCZdyXsn3et41eHY5r6yTdzE7S
1768918

Velsas galvaspilsētā naktī izcēlušās plašas nekārtības

Velsas galvaspilsētā naktī izcēlušās plašas nekārtības

Velsas galvaspilsētā Kārdifā naktī uz otrdienu aizdedzinātas vismaz divas automašīnas un izcēlušās plašas nekārtības.

Platformā "YouTube" izplatītā video redzams, kā autoavārijas vietā, uz kuru ap plkst.18 (plkst.20 pēc Latvijas laika) tika izsaukta policija, sapulcējušies desmitiem cilvēku. Daudziem seju sedza kapuces vai slēpotāju maskas. Vairāki cilvēki apmētāja policistus ar dažādiem priekšmetiem un petardēm.

Aptuveni divas stundas pēc izsaukuma saņemšanas policija tviterī vērsās pie iedzīvotājiem ar aicinājumu doties prom no negadījuma vietas, norādot, ka tur atrodas liels skaits policistu, kas izmeklē auto sadursmi un cenšas noregulēt situāciju.

Vēl pēc stundas policija ziņoja, ka policisti joprojām atrodas notikuma vietā, un aicināja cilvēkus izvairīties no spekulācijām, solot sniegt jaunāko informāciju cik drīz vien iespējams.

Plkst.23.15 (plkst.1.15 otrdien pēc Latvijas laika) policija pavēstīja, ka likumsargi joprojām atrodas notikuma vietā, lai tiktu galā ar plašām nekārtībām, un aicināja cilvēkus turēties pa gabalu no šīs vietas. Īsi pirms pusnakts tur tika aizdedzinātas divas automašīnas. Gaisā patrulēja helikopters.

Vēlāk naktī policija paziņoja, ka veiktas aizturēšanas. Kāds policists atklāja, ka noticis uzbrukums cilvēkam, kas tika kļūdaini noturēts par policistu civilajā apģērbā.

Latvijas Banka izlaidīs 2 eiro piemiņas monētu «Saulespuķe Ukrainai»
Otrdien, 30. maijā, Latvijas Banka izlaidīs īpašu 2 eiro piemiņas monētu, kas veltīta Ukrainas simbolam – saulespuķēm – ar nosaukumu "Saulespuķe Ukrainai", informēja bankā.
Latgalē sēru vēsts. Satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis gājējs

Pirmdien Latgales reģionā kādā satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis gājējs, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 150 ceļu satiksmes negadījumi, 13 avārijās cietuši cilvēki - katrā ...

Latvijas hokeja izlase relaksējās Baltic Beach Hotel & SPA

Nedēļas nogalē Latvijas hokeja izlases spēlētāji un treneri viesojās Jūrmalā, kūrortviesnīcā “Baltic Beach Hotel & SPA”, kur baudīja saulaino dienu un fanu uzmanību.

“No sirds priecājamies par Latvijas izlases puišu lieliskajiem panākumiem laukumā un jū...



Komentāri