lv
nIPqySFYzs7uQEksmsHgNkMknM1wGtpVifTe8JN9
1768699

Latgalē sēru vēsts. Satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis gājējs

Latgalē sēru vēsts. Satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis gājējs

Pirmdien Latgales reģionā kādā satiksmes negadījumā dzīvību zaudējis gājējs, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 150 ceļu satiksmes negadījumi, 13 avārijās cietuši cilvēki - katrā pa vienam. No cietušajiem divi bijuši gājēji, pieci - velosipēdisti, bet četri - elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti astoņi dzērājšoferi, no tiem seši bija sēdušies pie stūres stiprā alkohola reibumā, un šajos gadījumos sākti kriminālprocesi. Divi no stipri iereibušajiem vadītājiem stūrēja sev piederošu transportlīdzekli, kas tagad tiks konfiscēts.

Aizvadīto 24 stundu laikā VP par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformējusi kopskaitā 269 administratīvā pārkāpuma protokolus, tostarp 143 par atļautā ātruma pārsniegšanu un sešus par agresīvu braukšanu, liecina dienesta apkopotā statistika.

Latvijas hokeja izlase relaksējās Baltic Beach Hotel & SPA

Nedēļas nogalē Latvijas hokeja izlases spēlētāji un treneri viesojās Jūrmalā, kūrortviesnīcā “Baltic Beach Hotel & SPA”, kur baudīja saulaino dienu un fanu uzmanību.

“No sirds priecājamies par Latvijas izlases puišu lieliskajiem panākumiem laukumā un jū...

Pašvaldībām nav autobusu Dziesmu svētku dalībnieku pārvadāšanai

Pašvaldībām ir problemātiski atrast autobusus šovasar gaidāmo XXVII Vispārējos latviešu dziesmu un XVII Deju svētku dalībnieku pārvadāšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" atklāja kultūras ministrs Nauris Puntulis (NA).

Šāda p...

Maija vidus Latvijā bijis 1,8 grādus siltāks nekā ierasts

Mēneša otrās dekādes vidējā gaisa temperatūra valstī bija +13,1 grāds jeb 1,8 grādi virs normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Rīgas centrā un Priekuļos, diennakts vidējai gaisa temperatūrai pārsniedzo...



Komentāri