lv
mefpwMy36SPIHpkMWfrlFET3NkPVZYWTGcbcQmLf
1763005

Kasēs varēs iegādāties neizpirktās biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem

Kasēs varēs iegādāties neizpirktās biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem

SIA "Biļešu paradīze" kasēs no šodienas varēs iegādāties interneta vietnē neizpirktās biļetes uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem, kā arī būs iespēja izpirkt biļetes iepriekšējā rezervācijā, aģentūru LETA informēja Latvijas Nacionālā kultūras centra (LNKC) pārstāve Linda Ertmane.

Kopumā uz svētku pasākumiem ir 174 000 biļešu, no kuriem 74% nodoti publiskajai tirdzniecībai, 25% ir iepriekšējā rezervācijā un 1% atvēlēts ielūgumiem. Biļešu cenas uz svētku pasākumiem ir amplitūdā no 5 līdz 100 eiro.

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki notiks Rīgā no 30.jūnija līdz 9.jūlijam. To galvenais akcents būs Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja. Svētkus organizē LNKC.

Vāc parakstus par jaunas brīdinājuma ceļazīmes «Melnais punkts» ieviešanu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par jaunas brīdinājuma ceļazīmes "Melnais punkts" ieviešanu.

Kā inisiatīvas pārstāvis norādīts Andrejs Turko. Viņš skaidro, ka Eiropas Savienības (ES) valstu reitingā, kas apkopo ceļu ...

Valsts ceļi ziņo par satiksmes ierobežojumiem - būvdarbi 49 auto posmos

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi notiek 49 posmos, un autobraucējiem ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem tajos, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Visplašākie satiksmes ierobežojumi patlaban ir uz reģionālā autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37),...

Izmaiņas tabakas aprites regulējumā pamato ar Somijas pieredzi, kas jau ir atcelta
Latvijas tirgotāju asociācija (LTA) vērsusi Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas un citu atbildīgo institūciju uzmanību, ka šobrīd Saeimā izskatāmie grozījumi Tabakas aprites likumā no to autoru puses tiek pamatoti ar līdzšinējo Somijas pieredzi. T...


Komentāri