lv
g1yopLNgqXSgWJrqRpIf64KEVCSnr3FVsWIFKKaB
1762999

Izmaiņas tabakas aprites regulējumā pamato ar Somijas pieredzi, kas jau ir atcelta

Izmaiņas tabakas aprites regulējumā pamato ar Somijas pieredzi, kas jau ir atcelta
Latvijas tirgotāju asociācija (LTA) vērsusi Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas un citu atbildīgo institūciju uzmanību, ka šobrīd Saeimā izskatāmie grozījumi Tabakas aprites likumā no to autoru puses tiek pamatoti ar līdzšinējo Somijas pieredzi. Tomēr realitātē Somija savu pieeju atzinusi kā neefektīvu un to nesen atcēlusi, tādēļ LTA aicina atbildīgās amatpersonas nepieļaut tādas situācijas izveidošanos, kas var tieši kaitēt Latvijas ekonomikai.
Viljandi Tradicionālās mūzikas festivāls Igaunijā šogad svin 30. dzimšanas dienu
Viljandi Tradicionālās mūzikas festivāls šogad norisināsies 27.–30. jūlijā, un, tā kā svinama 30. gadskārta, notikumam par godu piešķirts nosaukums "Lai skan!". Uz skatuves koncertēs 11 ārvalstu mākslinieki, daži Igaunijas un ārvalstu mūziķu kopīgie sa...
Būvdarbi notiek 49 autoceļu posmos; no Madonas līdz Dzelzavai astoņi luksofori
Valsts ceļu tīklā būvdarbi notiek 49 posmos, un autobraucējiem ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem tajos, informēja valsts SIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).
Pasaules čempionāta turnīra priekšpēdējā spēļu dienā tiek aizvadīti četri mači

Pasaules hokeja čempionātā Rīgā un Tamperē šodien tiks aizvadītas četras spēles, mājiniecēm atpūšoties otro dienu pēc kārtas.

B grupā "Arēnā Rīga" plkst.16.20 spēkosies Kanāda ar Norvēģiju, bet plkst.20.20 būs Kazahstānas un Slovēnijas mačs. Spēles tran...



Komentāri