lv
2E6j4G6oSCbfC2nDQVQfQsfsHdcPRi4M2yMKEgRd
1762998

Viljandi Tradicionālās mūzikas festivāls Igaunijā šogad svin 30. dzimšanas dienu

Viljandi Tradicionālās mūzikas festivāls Igaunijā šogad svin 30. dzimšanas dienu
Viljandi Tradicionālās mūzikas festivāls šogad norisināsies 27.–30. jūlijā, un, tā kā svinama 30. gadskārta, notikumam par godu piešķirts nosaukums "Lai skan!". Uz skatuves koncertēs 11 ārvalstu mākslinieki, daži Igaunijas un ārvalstu mūziķu kopīgie sastāvi un 36 Igaunijas izpildītāji. Pasākumā vairāk nekā 70 koncertos uzstāsies ne vien Igaunijas izpildītāji, bet arī mākslinieki no Gruzijas, Īrijas, Anglijas, Izraēlas, Kanādas, Grieķijas, Latvijas, Mali, Polijas, Zviedrijas, Slovākijas, Somijas, Dānijas, Tibetas un Ungārijas. Jaunums ir tas, ka ieplānotas vairākas papildu uzstāšanās vietas.
Būvdarbi notiek 49 autoceļu posmos; no Madonas līdz Dzelzavai astoņi luksofori
Valsts ceļu tīklā būvdarbi notiek 49 posmos, un autobraucējiem ir jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem tajos, informēja valsts SIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).
Pasaules čempionāta turnīra priekšpēdējā spēļu dienā tiek aizvadīti četri mači

Pasaules hokeja čempionātā Rīgā un Tamperē šodien tiks aizvadītas četras spēles, mājiniecēm atpūšoties otro dienu pēc kārtas.

B grupā "Arēnā Rīga" plkst.16.20 spēkosies Kanāda ar Norvēģiju, bet plkst.20.20 būs Kazahstānas un Slovēnijas mačs. Spēles tran...

Mecenāts stipendijām novēlējis dāsnu summu - cik lielu?

Nodibinājums "Vītolu fonds" saņēmis apliecinājumu par mecenāta Jura Petričeka ģimenes testamentāro vēlējumu, ar kuru jauniešu stipendijām ziedoti 400 000 ASV dolāru jeb 367 242 eiro, informēja nodibinājuma pārstāvji.

Sākot ar nākamo studiju gadu, stipen...



Komentāri