lv
3IlDQSaVjv6mhamzHZWPj4UTX16SvAhLf9bKy3Js
1758117

Caune Vācijā uzstāda jaunu Latvijas rekordu

Caune Vācijā uzstāda jaunu Latvijas rekordu

Latvijas skrējēja Agate Caune sestdien Karlsrūē "Lange Laufnacht" sacensību ietvaros 5000 metru skrējienā sasniedza jaunu Latvijas U-20 un U-23 rekordu un ierindojās trešajā vietā.

Caune finišu sasniedza 15 minūtēs un 12,94 sekundēs, sasniedzot jaunu Latvijas junioru un U-23 rekordu. Iepriekšējais rekords 15:22,43 piederēja Innai Poluškinai un tika sasniegts 2003.gadā Rīgā.

Par uzvarētāju kļuva slovēniete Maruša Mišmaša Zrimšeka, kuras rezultāts bija 15 minūtes un 8,12 sekundes, otro vietu izcīnot uzvarētājas tautietei Klarai Lukanai.

Cita Latvijas skrējēja Invida Mauriņa 800 metru distancē ar rezultātu divas minūtes un 7,5 sekundes ierindojās 15.vietā 64 finišējušo sportistu vidū.

Uzvaru ar rezultātu divas minūtes un 4,72 sekundes izcīnīja Minhenes skrējēja Katarina Trosta

Cēsīs ieskandinās Dziesmu un Deju svētkus

Ieskandinot šovasar gaidāmos XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkus, koncertzālē "Cēsis" šodien plkst.18 pēc divu gadu pārtraukuma dziedās Latvijas diriģentu koris, informēja Latvijas Nacionālā kultūras centra (LNKC) pārstāve Linda Ertm...

Iespējams nopirkt ledlauzi! Pieteikšanās izsolei pagarināta - kāda ir sākumcena?

Līdz jūnija beigām pagarināta pieteikšanās Rīgas brīvostas pārvaldei piederošās SIA "LVR Flote" ledlauža "Foros" izsolei, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Iepriekš noteiktais pieteikšanās termiņš bija 22.maijs, bet tas pagar...

Ukrainas pilsoni notiesā par palīdzību nelegālajiem imigrantiem no Ēģiptes
Viens Latvijas un viens Ukrainas pilsonis sodīti ar īslaicīgu brīvības atņemšanu par to, ka viņi šā gada martā nelegāliem imigrantiem no Ēģiptes nodrošināja iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijas teritorijā, izriet no publiski pieejamā anonimizētā ties...


Komentāri