lv
uNV3yLFFilGxA7RbFwVLwzP1q26mJJRasle4ew36
1757895

Iespējams nopirkt ledlauzi! Pieteikšanās izsolei pagarināta - kāda ir sākumcena?

Iespējams nopirkt ledlauzi! Pieteikšanās izsolei pagarināta - kāda ir sākumcena?

Līdz jūnija beigām pagarināta pieteikšanās Rīgas brīvostas pārvaldei piederošās SIA "LVR Flote" ledlauža "Foros" izsolei, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Iepriekš noteiktais pieteikšanās termiņš bija 22.maijs, bet tas pagarināts līdz 30.jūnija plkst.12.

Rīgas brīvostas pārvaldei piederošā SIA "LVR Flote" izsolē ar sākumcenu 1,35 miljoni eiro piedāvā iegādāties ledlauzi "Foros".

Velkoņa tehniskajā specifikācijā teikts, ka tas būvēts 1983.gadā Somijā. "Foros" bruto tonnāža ir 3122 tonnas, bet neto tonnāža - 934 tonas. Kuģa kopējais garums ir 71,6 metri, bet platums - 18 metri.

Izsoles sākumcena noteikta 1,35 miljoni eiro.

Izsole notiks divos posmos - pirmajā posmā būs pretendentu sākotnējā atlase, un otrajā - mutiskā izsole, kurā piedalīsies pretendenti, kuri atzīti par atbilstošiem izsoles nolikumā izvirzītajām kvalifikācijas prasībām.

Jau ziņots, ka pērn "LVR Flote" (iepriekš "Rīgas brīvostas flote") ledlauzi "Foros" vēlējās pārdot ar sākuma cenu 1,5 miljoni eiro.

"LVR Flote" reģistrēta 2010.gadā, un tās pamatkapitāls ir 22,859 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2021.gadā bija 7,2 miljoni eiro, bet uzņēmuma peļņa bija 102 870 eiro.

"LVR Flote" pieder Rīgas brīvostas pārvaldei.

Ukrainas pilsoni notiesā par palīdzību nelegālajiem imigrantiem no Ēģiptes
Viens Latvijas un viens Ukrainas pilsonis sodīti ar īslaicīgu brīvības atņemšanu par to, ka viņi šā gada martā nelegāliem imigrantiem no Ēģiptes nodrošināja iespēju nelikumīgi uzturēties Latvijas teritorijā, izriet no publiski pieejamā anonimizētā ties...
Pamatīgākā uzvara kopš 1997. gada - Vītoliņš dalās ar savu reakciju

Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlētāji mačā pret Kazahstānu, kopā raidot ripu pretinieku vārtos septiņas reizes, sajuta vārtu garšu, pie kuras līdz šim pasaules čempionātā nebija izdevies tikt, sarunā ar žurnālistiem secināja Latvijas valstsvienības...

Fantastiskā Seska ekipāža vadībā pēc Polijas rallija otrās dienas (+VIDEO)

Latvijas rallija ekipāža ar pilotu Mārtiņu Sesku un stūrmani Renāru Franci sestdien Polijas rallijā izvirzījās vadībā Eiropas čempionāta (ERC) trešajā posmā.

Pēc 22.vietas pirmajā ātrumposmā piektdien dienu vēlāk tika aizvadīti septiņi ātrumposmi. Latvi...



Komentāri