lv
s4DmqyGHg0h341xZDT1CpHPxwtmzJqq6BlsjMGkT
1757446

Fantastiskā Seska ekipāža vadībā pēc Polijas rallija otrās dienas (+VIDEO)

Fantastiskā Seska ekipāža vadībā pēc Polijas rallija otrās dienas (+VIDEO)

Latvijas rallija ekipāža ar pilotu Mārtiņu Sesku un stūrmani Renāru Franci sestdien Polijas rallijā izvirzījās vadībā Eiropas čempionāta (ERC) trešajā posmā.

Pēc 22.vietas pirmajā ātrumposmā piektdien dienu vēlāk tika aizvadīti septiņi ātrumposmi. Latvijas ekipāža, kas sacensībās startē ar "Škoda RS Rally 2" spēkratu, uzvarēja otrajā, piektajā, sestajā un septītajā ātrumposmā, trešajā posmā ierindojās trešajā vietā, ceturtajā ieņēma otro vietu un astotajā - septīto vietu.

Jau pēc otrā posma Sesks ar Franci pakāpās uz otro vietu posma kopvērtējumā, bet pēc piektā posma izvirzījās līderpozīcijās.

Pēc otrās sacensību dienas Latvijas ekipāža otrajā vietā esošo jaunzēlandieša Haidena Pedona ekipāžu apsteidz par 8,2 sekundēm, bet mājinieks Mikolajs Marčiks atpaliek no latviešiem jau 41,4 sekundes.

Svētdien autosportisti veiks atlikušos astoņus ātrumposmus.

Pirmajā ERC sezonas posmā Portugālē Latvijas ekipāža ierindojās 12.pozīcijā, bet otrajā etapā Kanāriju salās ieņēma devīto vietu.

ERC čempionātā šosezon plānoti astoņi posmi, ceturto no tiem jūnijā uzņemot Latvijai.

Prezidenta Levita dzīvesbiedre norāda uz telemedicīnas piedāvātajām iespējām

Valsts prezidenta dzīvesbiedre Andra Levite, piektdien Rīgas pilī sveicot akcijas "Meklējam labu ģimenes ārstu" laureātus, atzīmēja telemedicīnas piedāvātās iespējas, informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra komunikācijas speciāliste Elīna ...

Augļkopji tuvākajā laikā varēs pieteikt apsekošanai sala nodarītos postījumus

Augļkopji jau tuvākajā laikā varēs pieteikt apsekošanai sala nodarītos postījumus, aģentūru LETA informē Zemkopības ministrijā (ZM).

Pēc tikšanās ar Latvijas Augļkopju asociācijas pārstāvjiem zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS) norāda, ka šī augļkopji...

Liepājā norisināsies forums Investīcijas nākotnes talantos

Šā gada 31.maijā, plkst.11 Liepājā norisināsies forums "Investīcijas nākotnes talantos", kur pulcēsies izglītības un uzņēmējdarbības nozaru profesionāļi, pavēstīja pasākuma organizatori.

Konferences mērķis ir noskaidrot Kurzemes, jo īpaši Liepājas uzņēm...



Komentāri