lv
5taT95eqP76B205o7yUdIxhRlDCe1O8mjedacgKK
175756

Lightning pieveic Capitals, bet Balcers vēl nedebitē (+VIDEO)

Lightning pieveic Capitals, bet Balcers vēl nedebitē (+VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers svētdien vēl nedebitēja savas jaunās komandas Tampabejas "Lightning" rindās, bet vienība savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā pieveica Vašingtonas "Capitals".

"Lightning" savā laukumā pieveica Vašingtonas komandu ar 6:3 (4:0, 0:1, 2:2), panākumu kaldinot pirmajā trešdaļā, kurā tika gūti četri bezatbildes vārti.

Divi vārti un divas rezultatīvas piespēles mājinieku rindās Mihaila Sergačova kontā, ar 1+1 izcēlās Ņikita Kučerovs un Niks Perbikss, bet pa vārtiem guva Nikolass Pols un Kouls Kepke, kamēr pa divām rezultatīvām piespēlēm atdeva Stīvens Stemkoss un Alekss Kilorns.

"Capitals" sastāvā ar precīziem metieniem izcēlās Larss Ellers, Gārnets Hatavejs un Konors Šīrijs.

Jau vēstīts, ka Balcers svētdien ieradās Tampā un aizvadīja rīta ledus treniņu, tomēr komandas galvenais treneris Džons Kūpers atklāja, ka viņš vēl nedebitēs savā jaunajā klubā.

Latvijas hokejists sezonas ievadā Floridas "Panthers" rindās laukumā devās 14 mačos, kuros guva divus vārtus un divas reizes rezultatīvi piespēlēja, kā arī sakrāja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Pēc panākuma "Lightning" ar 17 punktiem 15 spēlēs pakāpās uz septīto vietu Austrumu konferencē un mājas spēļu sēriju turpinās ar mačiem pret Dalasas "Stars" otrdien un Kalgari "Flames" ceturtdien.

Zviedru eksperts: Es nekādi neredzu, ka pats Putins varētu atkāpties no Ukrainas

Tuvā vai vidēji tuvā nākotnē nav paredzams, ka Krievija varētu mainīties un pārtraukt savu agresīvo un naidīgo politiku, līdz ar to mums ir jābūt gataviem, ka šāda Maskavas politika var ilgt nevis gadus, bet pat desmitgades ilgi, intervijā aģentūrai LE...

Ukraina paziņo, cik Krievijas okupanti esot iznīcināti līdz pirmdienas rītam

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz pirmdienas rītam sasnieguši 81 370 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 510 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2848 tankus, ...

Kuģis grimst? Muižniece un Riekstiņš plāno pamest Konservatīvos

Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (K) un bijušais parlamentārietis Sandis Riekstiņš (K) plāno izbeigt savu darbību 14.Saeimā neiekļuvušajā politiskajā partijā "Konservatīvie", liecina politiķu ieraksti vietnē "Twitter".

Ministre norāda, ka...



Komentāri