lv
lGG4baTmxfTBOPEwOJqwaYktcdmM6JYNp0rSI7Pa
175754

Ukraina paziņo, cik Krievijas okupanti esot iznīcināti līdz pirmdienas rītam

Ukraina paziņo, cik Krievijas okupanti esot iznīcināti līdz pirmdienas rītam

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz pirmdienas rītam sasnieguši 81 370 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Diennakts laikā iznīcināti 510 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 2848 tankus, 5748 bruņutransportierus, 1839 lielgabalus, 393 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 206 zenītartilērijas iekārtas, 278 lidmašīnas, 261 helikopteru, 1509 bezpilota lidaparātus, 399 spārnotās raķetes, 4316 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 160 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Kuģis grimst? Muižniece un Riekstiņš plāno pamest Konservatīvos

Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (K) un bijušais parlamentārietis Sandis Riekstiņš (K) plāno izbeigt savu darbību 14.Saeimā neiekļuvušajā politiskajā partijā "Konservatīvie", liecina politiķu ieraksti vietnē "Twitter".

Ministre norāda, ka...

ASV un to sabiedrotās sola koordinētu atbildi uz Ziemeļkorejas draudiem
ASV prezidents Džo Baidens un Japānas un Dienvidkorejas līderi svētdien solīja vienotu, koordinētu atbildi uz draudiem, ko rada Ziemeļkorejas kodolprogramma un ballistisko raķešu programma, raksta "Associated Press" (AP).
ISW: kaujas spriedzes mazināšanās Ukrainā nākamo mēnešu laikā ir maz ticams scenārijs
Ukraina ir izcīnījusi svarīgu uzvaru cīņā par Hersonas apgabala rietumu daļu, kuras noslēdzošais punkts bija Krievijas spēku atvilkšana, kas tika pabeigta 11.novembrī, tomēr kaujas operāciju pārtraukšana vai palēnināšanās dažu nākamo mēnešu laikā ir ma...


Komentāri