lv
6SJZQaZwvasTXA9CkV6BWKqUAZZhLVKaZ3ve3fUt
1753778

Putnu gripa savvaļas putniem konstatēta jau septiņās Latvijas vietās

Putnu gripa savvaļas putniem konstatēta jau septiņās Latvijas vietās
Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) ir saņēmis laboratorisko izmeklējumu rezultātus, kas apstiprina putnu gripu mirušiem lielajiem ķīriem Jēkabpilī, Radžu ūdenskrātuvē. Attiecīgi putnu gripa savvaļas putniem konstatēta jau septiņās Latvijas vietās – Daugavpilī, Krāslavā, Cēsu novada Veselavas pagastā, Madonā, Lapmežciemā, Jēkabpilī un Salaspils pagastā, portāls "Delfi" uzzināja PVD.
Aivim Vasiļevskim un kompānijai piemēroti sodi par Krievijas kara atbalstīšanu

Prokuratūra trīs organizācijas "DVS Urantija" līderiem par Krievijas sāktā kara Ukrainā attaisnošanu un slavināšanu, kā arī nacionālā un etniskā naida provocēšanu piemērojusi naudas sodu un sabiedrisko darbu.

Jau iepriekš izskanējis, ka lietā iesaistīti...

Maija svētku brīvdienās Latvijas iedzīvotāji tērējuši līdz pat 25% vairāk

Svētku nedēļā, periodā no 1. līdz 7. maijam, Latvijas iedzīvotāju tēriņi pieauguši – lai arī pirkumu skaits nav mainījies, palielinājies vidējais čeku un preču daudzums, aprēķinājuši mazumtirdzniecības veikalu tīkla "LaTS" pārstāvji.

"Apkopojot datus p...

Olas Latvijā iekļuvušas iedzīvotāju svarīgāko pārtikas produktu TOP5

Olas ir iekļuvušas Latvijas iedzīvotāju to piecu svarīgāko pārtikas produktu sarakstā, bet kuriem cilvēki nevar iedomāties savu ikdienas maltīti, tāpat pircēji biežāk pievērš uzmanību marķējumam uz olām, liecina "Norstat" aptaujas dati.

Olas kā galvenai...



Komentāri