lv
AWB5atQ9PYkZHMkdglAlDVJVplB8LGoYYguGxVEo
1747158

Latvijas izlasei savās mājās jāspēlē fanu nepiepildītā arēnā. Kurš vainīgs?

Latvijas izlasei savās mājās jāspēlē fanu nepiepildītā arēnā. Kurš vainīgs?

Kaut gan pavisam plaši tas pagaidām vēl netiek apspriests, ļaujot Pasaules hokeja čempionātam aizritēt līdz beigām, fanu un citādi piesistīto vidū daudz tiek runāts par to, ka biļešu cenu politika bijusi greiza. Jo kā gan citādi pat uz Latvijas izlases spēlēm, kad čempionāts notiek Rīgā, varētu būt neizpārdota Arēna Rīga?

Vēl vairāk - veidojas absurda situācija, kad pie Arēnas pirms spēles biļetes nopērkamas pat trīs un vairāk reizes lētāk nekā kasēs.

Tās, acīmredzot, ir IIHF vajadzībām rezervētās biļetes, kuras pārdod tie saņēmēji, kas paši spēles apmeklēt nevēlas. Vai biļetes tiešām ir daudz par dārgu?

"Uz Latvijas – Šveices pārbaudes spēlēm aprīļa beigās biļetes maksāja desmit eiro. Vai tas ir dārgi? Cilvēki nepirka, arēna nebija izpārdota," izdevumā "Latvijas avīze" atgādina LHF valdes loceklis un IIHF padomes loceklis Viesturs Koziols.

"Uz pasaules čempionāta spēlēm bija akcijas, bet tur kvotas arī nebija izpirktas. No otras puses, organizatoriem ir izmaksu sadaļa, kas, salīdzinot ar pirmo salikto budžetu pirms gada, ir tikai palielinājusies. Pakalpojumu sniedzēji – IT, mārketings, drukāšana, viesnīcas un tā tālāk – visas pozīcijas kļuvušas dārgākas. Ja mēs noteiktu biļešu cenas, piemēram, par 20 procentiem mazākas, tas nenozīmē, ka šīs kompānijas arī samazinātu pakalpojuma cenu, tieši otrādi.

Pagaidīsim čempionāta beigas, šobrīd neteiktu, ka vajadzēja būt lētākām biļetēm un ka esam ļoti kļūdījušies."

Sākas? Briškens paziņo, ka pašreizējā koalīcija ir disfunkcionāla

Ja koalīcija strādātu spēcīgi, saliedēti un realizētu tos uzstādījumus, kas ir valdības deklarācijā, tad šāda veida pārbaudījums - nespēja vienoties par vienotu Valsts prezidenta kandidātu - būtu pārvarams, bet pašreizējā koalīcija ir disfunkcionāla, t...

Nepilnas stundas laikā izpārdotas biļetes uz Dziesmu svētku noslēguma koncertu

Īsā laikā izpārdotas visas tirdzniecībā laistās biļetes uz Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertu "Kopā augšup", informēja Latvijas Nacionālā kultūras centra pārstāve Linda Ertmane.

Kopumā šodien publiskajā tirdzniecībā nonāca 94 965 biļetes uz četri...

Indriksone sola nodokļu sistēmas vienkāršošanu mazajiem uzņēmumiem

Lai uzlabotu uzņēmējdarbības vidi, Ekonomikas ministrija (EM) piedāvās vienkāršot nodokļu sistēmu mazajiem uzņēmumiem, ekonomikas ministre Ilzes Indriksone sacījā intervijā Latvijas Radio.

Saistībā ar valdības apņemšanos veicināt Latvijas ekonomisko tra...



Komentāri