lv
ytZQ3L3bLdAymkBNyM0ZAGdHD8Rydf65wc9FtDeY
1746667

Ukrainis Latviju mēģina atstāt ar viltotas autovadītāja apliecību. Neizdodas!

Ukrainis Latviju mēģina atstāt ar viltotas autovadītāja apliecību. Neizdodas!

Par viltotas autovadītāja apliecības izmantošanu otrdien aizturēts no Latvijas uz Krieviju izceļojošs Ukrainas pilsonis.

Tā informē Valsts robežsardze.

Terehovas robežkontroles punktā robežsargi veica pārbaudi kādai no Latvijas izceļojošai vieglajai automašīnai.

Tās vadītājs, 1997.gadā dzimis Ukrainas pilsonis, dokumentu pārbaudes laikā robežsargiem uzrādīja viltotu Ukrainas transportlīdzekļa vadītāja apliecību.

Par viltotu dokumentu izmantošanu sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 275.panta 1.daļas.

Pēc visu nepieciešamo kriminālprocesuālo darbību veikšanas kriminālprocess nosūtīts Austrumlatgales prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai.

Brīvdienas ārpus Rīgas? Neaizmirsti par ceļu remontiem!

Nedēļas izskaņā dodoties ārpus Rīgas, autovadītāji tiek aicināti rēķināties ar ceļu remontu radītajām neērtībām, kādas patlaban visvairāk ir sastopamas uz reģionālajiem autoceļiem, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Valsts ceļu tīklā būvdarbu no...

Aizmuguriska jaunas valdības veidošana? NA pieprasa paskaidrojumus no JV

Nacionālā apvienība (NA) vēlas no "Jaunās vienotības" (JV) saņemt skaidrojumu par izskanējušajām runām, ka JV it kā gatavojot jaunu valdību kopā ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un "Progresīvajiem", intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta pa...

NA vēlas JV skaidrojumu runām par aizmugurisku jaunas valdības veidošanu
Nacionālā apvienība (NA) vēlas no "Jaunās vienotības" (JV) saņemt skaidrojumu par izskanējušajām runām, ka JV it kā gatavojot jaunu valdību kopā ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un "Progresīvajiem", intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rī...


Komentāri