lv
Hv8F2p2PyHKKHKjaXHnKE74OccIPKwJu8H42BRQL
1746422

Brīvdienas ārpus Rīgas? Neaizmirsti par ceļu remontiem!

Brīvdienas ārpus Rīgas? Neaizmirsti par ceļu remontiem!

Nedēļas izskaņā dodoties ārpus Rīgas, autovadītāji tiek aicināti rēķināties ar ceļu remontu radītajām neērtībām, kādas patlaban visvairāk ir sastopamas uz reģionālajiem autoceļiem, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Valsts ceļu tīklā būvdarbu notiek jau 47 posmos. Izbraucot no Rīgas, jārēķinās ar īpaši palēninātu satiksmi Baltezerā, kur turpinās tilta remontdarbi.

Tomēr visvairāk remontdarbu ir uz reģionālajiem autoceļiem. Piemēram, uz autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37) no Madonas līdz Dzelzavai jārēķinās ar sešiem pagaidu luksoforiem un ceļā jāplāno vismaz stunda. Uz Ērgļu ceļa (P4) no Rīgas apvedceļa (A4) līdz pagriezienam uz Tīnūžiem būvdarbu posmu var izbraukt 40 minūtēs, pusstunda ceļā jāplāno Lielvārdē (A6) un uz autoceļa Sloka-Talsi (P128) Bigauņciemā un Lapmežciemā, kā arī no Sūnu ezera līdz Talsiem.

Lai izvairītos no liekiem pārsteigumiem, plānojot braucienus, autovadītāji tiek aicināti ieskatīties LVC interneta mājaslapā atrodamajā ceļu remontdarbu kartē.

Aizmuguriska jaunas valdības veidošana? NA pieprasa paskaidrojumus no JV

Nacionālā apvienība (NA) vēlas no "Jaunās vienotības" (JV) saņemt skaidrojumu par izskanējušajām runām, ka JV it kā gatavojot jaunu valdību kopā ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un "Progresīvajiem", intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta pa...

NA vēlas JV skaidrojumu runām par aizmugurisku jaunas valdības veidošanu
Nacionālā apvienība (NA) vēlas no "Jaunās vienotības" (JV) saņemt skaidrojumu par izskanējušajām runām, ka JV it kā gatavojot jaunu valdību kopā ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un "Progresīvajiem", intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rī...
Bauskas muzejā atklās atjaunoto ekspozīciju Ebreji Bauskā

Bauskas muzejā šodien plkst.14.00 notiks atjaunotās ekspozīcijas "Ebreji Bauskā" atklāšana, informēja Bauskas muzeja Vēstures nodaļas vadītājs Aigars Urtāns.

Viņš stāstīja, ka 19.gadsimta otrajā pusē divas trešdaļas no visiem baušķeniekiem bija ebreji. ...



Komentāri