lv
PVaA3W4ci4UNGxuJCMfd08KRRhZnsZi7Loa31DCj
1740946

Satiksmes drošības eksperts: Motociklistiem īpaši bīstama ir ceļa bedrīšu lāpīšana

Satiksmes drošības eksperts: Motociklistiem īpaši bīstama ir ceļa bedrīšu lāpīšana
Šajā pavasarī uz Latvijas ceļiem gājuši bojā jau trīs mototransporta līdzekļu vadītāji. Eksperti aicina motociklu vadītājus uz ceļiem parūpēties par savu drošību, un rēķināties, ka autovadītāji viņus var neredzēt. Tāpat īpaši uzmanīgiem jābūt vietās, kur notiek bedrīšu remonti – tātad daudzviet Latvijā.
Pinto: Atjaunotās Latvijas paaudzei ir laiks uzņemties atbildību par šo valsti

Atjaunotās Latvijas neatkarības paaudzei ir laiks uzņemties pilnu atbildību par šo valsti, intervijā Latvijas Radio sacīja partijas "Progresīvie" virzītā Valsts prezidenta amata kandidāte, publiskās pārvaldības eksperte Elīna Pinto.

Viņa apliecināja, ka...

Iepazīstinās ar iespējām iegūt skolotāja kvalifikāciju

Lai iepazīstinātu ar bakalaura studiju iespējām pedagoģijā un iespējām iegūt skolotāja kvalifikāciju dažādās jomās, 24.maijā plkst.13.00 notiks tiešsaistes saruna "Esi skolotājs!", informēja Latvijas Universitātes (LU) Studiju attīstības un pārvaldes p...

Šilovs: Cenšos izdarīt tā, lai izskatītos vienkārši

Latvijas vīriešu hokeja izlases vārtsargs Artūrs Šilovs, sargājot vārtus, cenšas savu darbu paveikt tā, lai tas izskatītos vienkārši un dotu pārliecību arī visai pārējai komandai, sarunā ar aģentūru LETA norādīja Šilovs.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejist...



Komentāri