lv
RlNkGL9qWYMzKfDLL4fWa3kIKgMKTeq7rPImMBlJ
1740732

Iepazīstinās ar iespējām iegūt skolotāja kvalifikāciju

Iepazīstinās ar iespējām iegūt skolotāja kvalifikāciju

Lai iepazīstinātu ar bakalaura studiju iespējām pedagoģijā un iespējām iegūt skolotāja kvalifikāciju dažādās jomās, 24.maijā plkst.13.00 notiks tiešsaistes saruna "Esi skolotājs!", informēja Latvijas Universitātes (LU) Studiju attīstības un pārvaldes pilnveides programmas komunikācijas vadītāja Kitija Balcare.

Sarunā piedalīsies LU profesionālās bakalaura studiju programmas "Skolotājs" direktore, profesore Indra Odiņa, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas profesionālās bakalaura studiju programmas "Speciālā izglītība" direktore, asociētā profesore Mārīte Rozenfelde, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) Mākslu pedagoģijas nodaļas vadītāja Kristīne Zelicka un JVLMA pedagoģijas studente Ketrīna Grīga.

Sarunas tiešraide būs skatāma "Esi skolotājs!" "Facebook" lapā.

Balcare informēja, ka uzņemšana LU profesionālajā bakalaura studiju programmā "Skolotājs" un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas profesionālās bakalaura studiju programmā "Speciālā izglītība" norisināsies no 14.jūlija līdz 24.jūlijam, bet JVLMA profesionālajā bakalaura studiju programmā "Mūzikas, teātra mākslas, dejas, vizuālās mākslas skolotājs" un 1. līmeņa profesionālajā studiju programmā "Mūzikas, dejas, mākslas profesionālās ievirzes un interešu izglītības skolotājs" - no 12.jūlija līdz 21.jūlijam. Uzņemšana Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas profesionālajā bakalaura studiju programmā "Sporta zinātne" norisināsies no 12.jūlija līdz 18.jūlijam.

Šilovs: Cenšos izdarīt tā, lai izskatītos vienkārši

Latvijas vīriešu hokeja izlases vārtsargs Artūrs Šilovs, sargājot vārtus, cenšas savu darbu paveikt tā, lai tas izskatītos vienkārši un dotu pārliecību arī visai pārējai komandai, sarunā ar aģentūru LETA norādīja Šilovs.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejist...

«Rīgas siltuma» apgrozījums finanšu gada pirmajā pusgadā pieaudzis 2,4 reizes

AS "Rīgas siltums" apgrozījums šī finanšu gada pirmajā pusgadā, kas ilga no 2022.gada 1.oktobra līdz 2023.gada 31.martam, bija 398,591 miljons eiro, kas ir 2,4 reizes vairāk nekā attiecīgā periodā pirms gada, savukārt uzņēmuma peļņa saglabājās teju nem...

Lejnieks pēc Tikmera atkāpšanās nesekos viņa piemēram un turpinās vadīt LOK

Kārlis Lejnieks, kurš pēc Žorža Tikmera atkāpšanās no Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amata kļuvis par organizācijas faktisko vadītāju, turpinās pildīt savus pienākumus un nesekos Tikmera piemēram, vēsta Latvijas Radio (LR).

Tikmers trešd...



Komentāri