lv
RHPWe6xREB1FfrSvvFborojyFPthpwTxiw5F8WfA
1739037

Metta futbolistiem mačā Daugavpilī iespēja pietuvoties pirmajam trijniekam

Metta futbolistiem mačā Daugavpilī iespēja pietuvoties pirmajam trijniekam

Ar diviem mačiem Salaspilī un Daugavpilī šodien noslēgsies "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 13.kārtas izspēle, "Metta" komandai uzvaras gadījumā pietuvojoties pirmajam trijniekam.

"Daugavpils" un "Metta" komandas maču stadionā "Esplanāde" sāks plkst.18, spēli no otrā puslaika tiešraidē pārraidot kanālam TV4, bet viss duelis būs vērojams portālā "sportacentrs.com".

"Metta" komanda izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas, pirms tam vēl divos mačos atņemot punktus pirmā trijnieka komandām RFS un "Liepājai". Vēl viens panākums ļaus apsteigt "Valmieru", bet uzvara ar četru vārtu starpību pat dos iespēju no pirmā trijnieka izstumt "Liepāju".

"Daugavpils" iepriekšējā kārtā pārtrauca astoņu neuzvarēto spēļu sēriju, kas sākās tieši pirmā apļa savstarpējā cīņā, kurā ar 3:2 pārāki bija rīdzinieki. Uzvaras vārtus šajā mačā trīs minūtes pirms pamatlaika beigām guva Kristofers Rēķis.

Savukārt plkst.17 Salaspils stadionā vietējā "Super Nova" uzņems "Jelgavu". Spēli pārraidīs kanāls TV4.

"Super Nova" piedzīvojusi sešus zaudējumus pēc kārtas, tikpat gara neuzvarētu maču josla ir arī "Jelgavai", kas gan šajā sērijā spējusi iekrāt divus punktus. Pirmā apļa savstarpējā spēlē ar 2:0 uzvarēja "Jelgava".

Iepriekšējā spēlē iegūtā sarkanā kartīte šajā mačā liegs spēlēt "Super Nova" aizsargam Artūram Ļotčikovam.

Kārtas pirmajā spēlē otrdien "Auda" savā laukumā ar 0:2 zaudēja līdervienībai "Riga", ceturto reizi pēc kārtas virslīgas mačos atzīstot "Riga" pārākumu ar šādu rezultātu, bet trešdien RFS viesos ar rezultātu 3:0 pārspēja "Liepāju", kamēr "Tukums 2000"/"Telms" futbolisti un "Valmiera" cīnījās neizšķirti.

Turnīra tabulas augšgalā ar 35 punktiem 13 spēlēs ir "Riga", otro vietu ar 31 punktu ieņem RFS, bet 20 punkti 12 mačos "Liepājai". 19 punkti ir "Valmierai", 17 punkti - "Metta" komandai, bet 16 punkti 13 mačos - "Audai". Tālāk 11 punkti ir "Jelgavai", bet tabulas lejasgalā deviņi punkti ir "Daugavpilij" un "Tukums 2000"/"Telms" komandai, kamēr "Super Nova" iekrājusi sešus punktus.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, kamēr Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

Prezentēs Latvijas pedagogu redzējumu par savu vietu izglītības sistēmā nākotnē

Šodien Izglītības uzņēmuma "Lielvārds" birojā tiks prezentēti pētījuma "Skolotāju balss" rezultāti par to, kā jūtas un sevi profesijā redz Latvijas skolotāji, informēja izglītības uzņēmums "Lielvārds".

Uzņēmumā pauda, ka pētījums ir nozīmīgs visai Latvi...

LVSADA kopā ar mediķu un pacientu organizācijām tiksies ar Ministru prezidentu

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība (LVSADA) kopā ar vairākām veselības nozares darbinieku un darba devēju organizācijām, kā arī pacientu organizācijām šodien tiksies ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV), pavēstīja aro...

Klintis upes malā, alas un senas svētvietas – skaistākie dabas parki Latvijā
Latvija ir bagāta ar daudziem dabas parkiem – tie viens par otru ir skaistāki un unikālāki. Vai tas būtu izbrauciens ar laivu pa mūsu likteņupes gleznainajiem līkumiem, vai ūdens pasmelšana no leģendām apvītā vietā esoša avota, katra no šīm vietām ir i...


Komentāri