lv
ChsUSlipiN0VPTyWMNILkTGSrWgrWuekrXllSP7I
173311

Humorists Morozovs notievējis un lielās ar panākumiem mīlā

Humorists Morozovs notievējis un lielās ar panākumiem mīlā

Mīlīgais kungs ar viļņaino matu ērkuli jeb humora zvaigzne Aleksandrs Morozovs pērn zaudējis 40 kilogramu un kardināli mainīja imidžu. Pārmaiņu iemeslu ir kuņģa samazināšanas operācija, liekās ādas noņemšana un tauku atsūkšana. Pikantāks fakts - tauki atsūkti pat no dzimumlocekļa.

“Notievēju – visi izelpoja. Neviens nezina kādas morālās sāpes izjūt cilvēks, kurš tik ļoti notievē un viss viņam karājas. Tas izskatās šausmīgi. Man nogrieza vēdera lejasdaļu, kas man karājās līdz ceļiem, tā svēra astoņus kilogramus. Manas krūtis svēra tik, cik spaniela ausis. Pats sev nepatiku un apzinājos, ka arī citiem nepatikšu. Nepatika visas ķermeņa daļas,” atklāja zvaigzne, nebaidoties parādīt arī, kā izskatījies ar lieko ādu.

Nu šovmeņa ampluā ir brutāla rokera tēls, kas greznojas ar stilīgu frizūru.

“Uzskatu, ka mūsu meitenes ir perversas. Kā var mīlēt kādu tik resnu kā es biju? Tas ir paradokss, jo esot ļoti liela izmēra vīrietis es piesaistīju sievietes, pie manis nestāvēja rindas, bet vienmēr biju interesants dāmām,” tā slavenība, cenšoties aizmirst laiku, kad karājusies āda.

Pēc tēla maiņas televīzijas zvaigznei ir vēl vairāk pielūdzēju. Pagājušajā gadā humora zvaigzne paziņoja, ka satiekas ar daudz jaunāku sievieti.

Aleksandrs sācis aizdomāties par bērniem, uzskatot, ka jebkurā vecumā nav par vēlu izveidot ģimeni un radīt pēcnācējus. Humora zvaigzne pasmejas, ka nu modē ir pēc 70 gadu sasniegšanas kļūt par tēviem, tātad viņam vēl viss priekšā.

Arī ar izskata uzlabojumiem vīrietis vēl nav beidzis, viņam ir padomā vēl pāris plastiskās operācijas, lai iegūtu savu ideālo veidolu.

Āfrikas cūku mēris pagājušajā nedēļā konstatēts 20 mežacūkām
Rīga, 14.nov., LETA. Āfrikas cūku mēris (ĀCM) pagājušajā nedēļā Latvijā konstatēts 20 mežacūkām, kamēr nedēļu iepriekš saslimšana tika konstatēta 37 mežacūkām, liecina Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) publiskotā informācija.

Rīga, 14.nov.,...

Policija Turcijā aizturējusi iespējamo sprādziena Stambulā rīkotāju
Policija Stambulā ir aizturējusi personu, kuru uzskata par atbildīgu bumbas sprādzienā, kas svētdien iecienītā iepirkšanās ielā nogalināja vismaz sešus cilvēkus un vairākus desmitus ievainoja.
Bunkus savulaik lūdzis izmeklēt skaidras naudas inkasāciju caur Uļmana banku
Pēc advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavības pirms četriem gadiem kā viens no iespējamajiem motīviem tika apskatīts viņa strīds ar uzņēmēju Mihailu Uļmanu, kuru šovasar policija aizturēja un tiesa apcietināja. Bunkus un Uļmana konflikta lauks neaprobežojās ...


Komentāri