lv
P2SqOC07pvWxS7XJEWnYyT2xX5wbhq54IjBheBDz
173249

Bunkus savulaik lūdzis izmeklēt skaidras naudas inkasāciju caur Uļmana banku

Bunkus savulaik lūdzis izmeklēt skaidras naudas inkasāciju caur Uļmana banku
Pēc advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavības pirms četriem gadiem kā viens no iespējamajiem motīviem tika apskatīts viņa strīds ar uzņēmēju Mihailu Uļmanu, kuru šovasar policija aizturēja un tiesa apcietināja. Bunkus un Uļmana konflikta lauks neaprobežojās tikai ar mazpazīstama vairumtirgotāja "Rego trade" bankrota lietu, kam pievērsa uzmanību pēc Bunkus nāves. LTV raidījumam "de facto" zināms, ka Bunkus divus gadus pirms tam bija lūdzis izmeklēt daudzu miljonu eiro skaidras naudas inkasāciju, izmantojot Uļmanam pastarpināti piederošo LPB banku.
Krievija triecienu dēļ Ukrainā bez enerģijas atstājusi 4,5 miljoni cilvēku
Krievijas armijas triecienu dēļ svētdien, 13. novembrī, vakarā elektroenerģijas padeve tika pārtraukta vairāk nekā 4,5 miljoniem cilvēku. Prezidents Volodimirs Zelenskis ikvakara uzrunā to nodēvēja par tiešu enerģētisku teroru.
Ādažu poligonā sāksies militārās mācības Iron Spear 2022

No šodienas līdz 16.novembrim Ādažu poligonā notiks NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas vadītās militārās mācības "Iron Spear 2022", kurās 34 komandas no 13 NATO dalībvalstīm uguns spēka demonstrācijā stiprinās bruņoto spēku vienību mobi...

Pirmā sieviete Slovēnijā prezidenta amatā - Pirca Musara

Slovēnijas prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā svētdien uzvarējusi liberālā advokāte Nataša Pirca Musara, kura kļūs par pirmo sievieti Alpu valsts prezidenta amatā, liecina provizoriskie vēlēšanu rezultāti.

Pēc gandrīz visu balsu saskaitīšanas politiski ne...



Komentāri