lv
IhFVlthQ1IPAMzsNoqCcwACCnXeGf9Ou32LeOSJa
1731613

Gatis Liepiņš: Vai vecuma sliekšņa paaugstināšana būs efektīvs paņēmiens cīņā ar smēķēšanu?

Gatis Liepiņš: Vai vecuma sliekšņa paaugstināšana būs efektīvs paņēmiens cīņā ar smēķēšanu?
Smēķēšana Latvijā vēl aizvien ir nopietna sabiedrības veselības problēma. Pēc 2019. gada datiem katrs piektais Latvijas iedzīvotājs ikdienā smēķē. Savukārt, mūsu kungi atrodas Eiropas Savienības virsotnē smēķēšanas ziņā - Latvijā vīriešu īpatsvars, kas smēķē ikdienā, 2019. gadā bija otrais augstākais ES.(1) Redzot smēķēšanas izplatību bērnu un jauniešu vidū, Saeima 2. lasījumā atbalstījusi diskutablus likuma grozījumus – smēķēt varētu būt atļauts vien no 20 gadu vecuma.
ZZS šonedēļ tiksies ar Pīlēnu, bet nākamnedēļ ar Pinto

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcija tuvākajās nedēļās tiksies ar Valsts prezidenta amata kandidātiem Uldi Pīlēnu un Elīnu Pinto.

Kā informēja ZZS pārstāve Dace Kārkliņa trešdien, 17.maijā, ZZS frakcija tiksies ar "Apvienotā saraksta" izvi...

ES varētu lemt par 100 miljonu eiro piešķiršanu Latvijai - kāpēc?

Provizoriski plānots, ka Eiropa Savienība (ES) varētu lemt par aptuveni 100 miljonu eiro piešķiršanu Latvijai, lai segtu izdevumus, kas radušies atbalstot Ukrainas armiju.

Valdība šodien iepazinās ar informatīvo ziņojumu "Par finansējumu Eiropas Miera m...

Ērgļos notiks Jaunsardzes sporta spēles - Salidojums 2023

20. un 21.maijā Ērgļu vidusskolā norisināsies Latvijas mēroga Jaunsardzes salidojums - sporta spēles. Plānots, ka pasākumā piedalīsies aptuveni 305 jaunsargi no visiem Latvijas reģioniem, informēja Jaunsardzes centra Plānošanas un izglītības departamen...



Komentāri