lv
XSOdnmBl4FrBMhGI2YHU7DxFsCh72m0EROdbBtgl
1731384

ZZS šonedēļ tiksies ar Pīlēnu, bet nākamnedēļ ar Pinto

ZZS šonedēļ tiksies ar Pīlēnu, bet nākamnedēļ ar Pinto

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcija tuvākajās nedēļās tiksies ar Valsts prezidenta amata kandidātiem Uldi Pīlēnu un Elīnu Pinto.

Kā informēja ZZS pārstāve Dace Kārkliņa trešdien, 17.maijā, ZZS frakcija tiksies ar "Apvienotā saraksta" izvirzīto kandidātu valsts augstākajam amatam Pīlēnu, bet nākamnedēļ, 24.maijā, ZZS frakcija uzklausīs "Progresīvo" virzīto pretendenti Pinto.

Frakcija tiksies ar Valsts prezidenta amatam izvirzītajiem kandidātiem, lai uzklausītu viņu redzējumu par Latvijas attīstībai nozīmīgiem jautājumiem.

ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Viktors Valainis akcentēja, ka deputāti ļoti atbildīgi izturas pret Valsts prezidenta ievēlēšanas procesu, un ZZS īpaši svarīgi ir izvērtēt kandidātu nākotnes redzējumu.

"Mēs vēlamies, lai Valsts prezidents strādā visas tautas labā. Būtiska ir Valsts prezidenta spēja panākt valdības darba uzlabošanos un prasīt atbildību izpildvarai, īstenojot nepieciešamās reformas," uzsvēra Valainis, norādot, ka nākamajam Valsts prezidentam ir jākalpo par impulsu, lai Latvija izrautos no pašreizējās stagnācijas.

Valsts prezidenta vēlēšanas paredzētas maija pēdējā dienā.

ES varētu lemt par 100 miljonu eiro piešķiršanu Latvijai - kāpēc?

Provizoriski plānots, ka Eiropa Savienība (ES) varētu lemt par aptuveni 100 miljonu eiro piešķiršanu Latvijai, lai segtu izdevumus, kas radušies atbalstot Ukrainas armiju.

Valdība šodien iepazinās ar informatīvo ziņojumu "Par finansējumu Eiropas Miera m...

Ērgļos notiks Jaunsardzes sporta spēles - Salidojums 2023

20. un 21.maijā Ērgļu vidusskolā norisināsies Latvijas mēroga Jaunsardzes salidojums - sporta spēles. Plānots, ka pasākumā piedalīsies aptuveni 305 jaunsargi no visiem Latvijas reģioniem, informēja Jaunsardzes centra Plānošanas un izglītības departamen...

Pieteikšanās noslēgusies. Cik pilsoņi pieteikušies pirmajam VAD iesaukumam?

Pirmdien noslēdzoties pieteikumu iesniegšanai uz pirmo valsts aizsardzības dienesta (VAD) brīvprātīgo iesaukumu, dienestam ir pieteikušies 488 Latvijas pilsoņi.

No pieteikumu iesniedzējiem 11 ir sievietes, savukārt seši - ārvalstīs dzīvojoši Latvijas p...



Komentāri