lv
5tQTVlna94aYeMMQKv8wwaiLXCPjyCSeMarjwt5O
1729677

«Izaicinājums ir sociālais taisnīgums.» Kāda nākotnē būs pensiju aina Latvijā?

«Izaicinājums ir sociālais taisnīgums.» Kāda nākotnē būs pensiju aina Latvijā?
Lai būtu vairāk naudas, aptuveni trešdaļa pensionāru Latvijā šobrīd turpina strādāt. Taču pensionāriem strādāt bieži neļauj arī sliktā veselība. Pensionēšanās vecumu šobrīd Latvijā nav plāna mainīt, arī skaidra risinājuma pensionāru uzturēšanai nav. Kāda ir un kāda nākotnē varētu būt Latvijas pensiju aina, cik tuvu patiesībai ir daudzu cilvēku izteikumi, ka "līdz pensijai es nenodzīvošu" – to skaidroja Latvijas Televīzijas raidījums "Aizliegtais paņēmiens".
Vītoliņš: Uzvaras maksā dārgi

Latvijas vīriešu hokeja izlases panākums pār Čehiju ir dārgi maksājis, jo vairāki spēlētāji, iespējams, ir iedzīvojušies vairāk vai mazāk nopietnos savainojumos, sarunā ar žurnālistiem atklāja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Jau ziņ...

Otrdien brīžiem gaidāms lietus, vietām līs stipri

Otrdien Latvijas lielākajā daļā brīžiem līs, vietām gaidāms stiprs lietus un iespējams pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Vējš mēreni pūtīs no dienvidu puses, dažviet lietusgāzes izraisīs vēja brāzmas līdz 15 metriem sekundē.

Starp mākoņiem uzspīdot s...

Teicamnieku skate. Jautājumi par Purvīša balvas kandidātu darbu izstādi
Purvīša balva komentārus neprasa. Purvīša balva ir centrālais Latvijas mākslas notikums. Purvīša balva ir spožākā medaļa pašmāju mākslinieka karjerā – pēc tam tikai uz Venēcijas biennāli. Patiešām – tikai "Purvīša balvas kandidātu darbu izstādes" atklā...


Komentāri