lv
AosGIrnGXfep1cSAJMgVq6d83VsOEeZLSGyQaYOI
1729243

Teicamnieku skate. Jautājumi par Purvīša balvas kandidātu darbu izstādi

Teicamnieku skate. Jautājumi par Purvīša balvas kandidātu darbu izstādi
Purvīša balva komentārus neprasa. Purvīša balva ir centrālais Latvijas mākslas notikums. Purvīša balva ir spožākā medaļa pašmāju mākslinieka karjerā – pēc tam tikai uz Venēcijas biennāli. Patiešām – tikai "Purvīša balvas kandidātu darbu izstādes" atklāšanā sastopams tāds lokālās mākslas elites piesātinājums uz kvadrātmetru, un šis notikums skaļi nogrand ik vienā lielākā masu medijā. Līdz ar to jo interesantāk ir apskatīt pašu izstādi, cenšoties savā apziņā nolobīt nost šī projekta PR komandas meistarīgi audzēto izcilības oreolu un mēģināt ieraudzīt reālus darbus un scenogrāfiju Latvijas Nacionālā mākslas muzeja pagrabā.
Otrdien kļūs vēsāks un daudzviet īslaicīgi līs
Otrdien debesis skaidrosies tikai brīžiem un daudzviet īslaicīgi līs, dažviet iespējams arī pērkona negaiss, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sinoptiķi.
Psihiatrijas un narkoloģijas centrs cer līdz rudenim iztiikt ar esošo naudu

Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrs (RPNC) ar esošo finansējumu cer "izdzīvot" līdz rudenim vai, iespējams, pat Jaunajam gadam, pavēstīja RPNC valdes priekšsēdētāja Sandra Pūce.

Viņa atzina, ka pagaidām grūti prognozēt, kas būs tālāk, taču patlaba...

Krievvalodīgo pilsoniskā apātija: Vai Latvijā nepieciešama aktīvāka kopiena?
Bieži vien krievvalodīgie iedzīvotāji netic tam, ka Latvijā pastāv vārda brīvība. Krieviski runājošos teju neredz nevalstiskajās organizācijās, un likumsakarīgi arī viņu balsis pie varas esošos politiķus sasniedz reti. Sabiedriskās politikas centrs &qu...


Komentāri