lv
EnQVpFqUhOYneCBTqRuKJaWZ9FX2NriVDyggueBc
1725506

Kas kļuvuši par Latvijas hokeja izlases atbalstītājiem pasaules čempionātā?

Kas kļuvuši par Latvijas hokeja izlases atbalstītājiem pasaules čempionātā?

Mūsu hokejs nav iespējams bez atbalsta, tāpēc arī kompānija “OlyBet Sports Bar” uzņēmusies kļūt par vienu no oficiālajiem Latvijas hokeja izlases atbalstītājiem 2023. gada pasaules čempionātā, kas no 12. līdz 28. maijam norisinās Rīgā un Tamperē.

“Uzņēmumam sporta atbalstīšana vienmēr ir bijusi svarīga, tāpēc esam priecīgi, ka līdzās jau esošajām sadarbībai ar pludmales volejbolistēm Tīnu Graudiņu un Anastasiju Samoilovu, kā arī vīriešu basketbola izlasi, esam uzsākuši sadarbību arī ar nacionālo vīriešu hokeja izlasi. Uzņēmums arī ir viens no atbalstītājiem pludmales volejbola pasaules kausa tūres posma, kas no 15. līdz 18. jūnijam norisināsies Jūrmalas pilsētā, un arī nākotnē sniegs savu ieguldījumu sporta atbalstīšanā,” pavēstījuši “OlyBet Sports Bar” pārstāvji.

Turpinot par šī brīža karstāko sporta forumu pasaules čempionātu hokejā, tad pirmās divas B grupas turnīra spēles Rīgā jau aizvadītas, kur Latvija ir piedzīvojusi divus zaudējumus - 0:6 pret Kanādu un 1:2 ar Slovākiju.

Diemžēl, šoreiz ekspertu prognozes, kurās mūsu hokejisti pirms mača netika vērtēti kā favorīti, ir piepildījušās. Bet iespēja uzlabot situāciju ir palikusi! Turnīrā atlikuši pieci mači - ar Čehiju (15.05.), ar Norvēģiju (17.05.), Slovēniju (19.05.), Kazahstānu (20.05.) un Šveici (23.05.). Pirms turnīra Latvijas izlases kopējo izcīnīto punktu skaita robeža tika noteikta kā 8,5 (abām iespējām “vairāk” vai “mazāk” esot koeficientam 1,85). Neskatoties uz diviem zaudējumiem, Latvijai aizvien pastāv reālas iespējas šo robežu sasniegt. Vai tas izdosies? Pilnu pieejamo īpašo piedāvājumu sarakstu uz hokeja likmēm var aplūkot šeit.

“Olybet” piedāvā klātienē seko līdzi čempionātam un piedzīvo hokeja svētkus kopā: “Varam parūpēties par tiem faniem, kuri dažādu iemeslu dēļ spēles klātienē neapmeklēs, taču mēs dosim iespēju tiem, kuri vēlēsies izbaudīt “pavasara trakumu” pie lielajiem TV ekrāniem un tikpat karstā atmosfērā kā “Arēna Rīga” tribīnēs”.

“Ko mēs piedāvājam? Apmeklē sev tuvāko no 44 “OlyBet” sporta bāriem visā Latvijā, kur visa čempionāta laikā valdīs par godu šim pasākumam tematiska noskaņa. Mūsu darbinieki ir sagatavojuši dažādas aktivitātes un konkursus, neaizmirstot arī par vērtīgām balvām. Īstu sporta līdzjušanas noskaņu garantējam!” rosina jaunie mūsu hokejistu atpalstītāji.

Noskaidrota Latvijā apmeklētākā interneta vietne aprīlī

Apmeklētākā interneta vietne Latvijā aprīlī bija "inbox.lv", kas skatīta 847 856 reizes, liecina starptautiskā interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmuma "Gemius" publicētie jaunākie dati.

Otrajā vietā ierindojās "delfi.lv" ar 806 288 apmeklējumiem, kam...

Bijušajam hokejistam Kerčam pēc aktivitātēm 9. maijā nedraud par īpašiem nopelniem piešķirtās pilsonības atņemšana
Bijušais Latvijas izlases hokejists Aleksandrs Kerčs 9. maijā savus sekotājus sociālajā medijā "Facebook" aplaimoja ar apsveikumu tā sauktajā "Uzvaras dienā". Latvijas valstsvienībā 155 spēles aizvadījušais Kerčs ar līdzīgu saturu bija izcēlies arī cit...
Pie Latvijas-Baltkrievijas robežas uzbūvēts 30m garš metāla tunelis (+FOTO)

Pie Latvijas – Baltkrievijas robežas veiksmīgi noslēgusies 30 metrus gara tuneļa izbūve. Tas atvieglos valsts robežas apsardzību zonā, kur robežu šķērso dzelzceļa līnija. 30 tonnu smagais metāla tunelis ir viena no funkcionālākajām un ilgtspējīgākajām ...



Komentāri