lv
AGcCcyDuOJiOMYftoLzGXEAhza8E6jUQX6fX8Y31
1725256

Bijušajam hokejistam Kerčam pēc aktivitātēm 9. maijā nedraud par īpašiem nopelniem piešķirtās pilsonības atņemšana

Bijušajam hokejistam Kerčam pēc aktivitātēm 9. maijā nedraud par īpašiem nopelniem piešķirtās pilsonības atņemšana
Bijušais Latvijas izlases hokejists Aleksandrs Kerčs 9. maijā savus sekotājus sociālajā medijā "Facebook" aplaimoja ar apsveikumu tā sauktajā "Uzvaras dienā". Latvijas valstsvienībā 155 spēles aizvadījušais Kerčs ar līdzīgu saturu bija izcēlies arī citus gadus. Dažas stundas vēlāk 9. maija ieraksti no Kerča konta publiskās daļas pazuda.
Pie Latvijas-Baltkrievijas robežas uzbūvēts 30m garš metāla tunelis (+FOTO)

Pie Latvijas – Baltkrievijas robežas veiksmīgi noslēgusies 30 metrus gara tuneļa izbūve. Tas atvieglos valsts robežas apsardzību zonā, kur robežu šķērso dzelzceļa līnija. 30 tonnu smagais metāla tunelis ir viena no funkcionālākajām un ilgtspējīgākajām ...

Vienā stundā izpārdoti pirmie Dziesmu un deju svētku pasākumi

SIA "Biļešu paradīze" tīmekļvietnē īsā laikā izpārdoti pirmie pasākumi uz XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem.

No šodienas plkst.10 tirdzniecībā nonāca biļetes uz 15 pasākumiem, no tiem izpārdotas tika biļetes uz Garīgās mūzikas ko...

Apkaunojoši - Latvija sliktākā šajā PČ divās statistikas ailēs

Latvijas hokeja izlase pašmāju pasaules čempionātā pēc divām spēlēm ir ar statistiski sliktāko uzbrukumu un spēli skaitliskajā vairākumā, liecina turnīra organizatoru apkopotā statistika.

Latvijas izlases spēlētāji 2023.gada pasaules čempionāta pirmajos...



Komentāri