lv
XQQeNqMVF4X9C9LFZz68z7bq7POEXXg6Fdhs7cXH
172288

Kārķos atklās atjaunoto reģionālo autoceļu Valka-Rūjiena

Kārķos atklās atjaunoto reģionālo autoceļu Valka-Rūjiena

Šodien plkst.13 Kārķos notiks atjaunotā reģionālā autoceļa Valka-Rūjiena (P22) atklāšana, informēja Valkas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Ivo Leitis.

Būvdarbi autoceļa posmā no Kārķiem līdz Naukšēniem notika nepilnus divus mēnešus. Atjaunots ceļa segums, noņemti apaugumi ceļa nomalēm, atjaunota ceļu nodalošā "saliņa" ciemata centrā Kārķos, sakārtota autobusu pietura un veikts remonts tiltam pār Ķires upi un citi darbi.

Autoceļa remontu pasūtīja AS "Latvijas Valsts ceļi", būvuzraudzību nodrošināja SIA "Ingway" un darbus veica SIA "Limbažu ceļi" par līgumcenu 1 747 240 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

Pašvaldībā uzsver, ka pie asfalta šis ceļa posms tika 2015.gadā, kas bija nozīmīgs notikums Ziemeļvidzemes mērogā, jo ceļš savieno ne tikai Kārķu un Naukšēnu pagastus, bet arī Valkas un Valmieras novadu.

Ceļu būvnieka "Limbažu ceļi" apgrozījums pagājušajā gadā bija 23,957 miljoni eiro, kas ir par 7,1% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās vairākas reizes un bija 145 188 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums reģistrēts 1991.gadā, un tā pamatkapitāls ir 742 739 eiro. Uzņēmums pieder SIA "Ceļu būves firma "Binders"", kurā pa 30% katram pastarpināti pieder Alvim Tanbergam un Normundam Lustem, bet 40% - SIA "NULE 7", kuras lielākā īpašniece ar 62,06% daļu pastarpināti ir Spodra Garkāne, 20,85% daļu pastarpināts īpašnieks ir Kaspars Garkanis, bet 17,08% pieder Lihtenšteinā reģistrētam fondam "Worton Familienstifung".

Kāds ir Spīrsas trako deju noslēpums? (+VIDEO)

Izrādās, ka dziedātāja Britnija Spīrsa guvusi nervu traumu, un dejošana viņai palīdz tikt galā ar sāpēm, Britnija raksta profilā Instagram.

40 gadus vecās amerikāņu popdziedātājas Britnijas Spīrsas profila neatņemama sastāvdaļa ir daudzie deju video.

Tā...

Levits Valsts prezidenta institūcijas simtgadē atklās Valsts prezidenta pavēļu un rīkojumu žurnālus
Rīga, 14.nov., LETA. Valsts prezidenta institūcijas simtgadē Valsts prezidents Egils Levits šodien plkst.13 Rīgas pilī svinīgi atklās Latvijas Nacionālajā digitālajā bibliotēkā izvietotos Valsts prezidenta pavēļu un rīkojumu žurnālus un ar ordeņiem un ...
Ekonomistu apvienība rīko konferenci par enerģētiku
Rīga, 14.nov., LETA. Ekonomistu apvienība šodien rīkos konferenci "Enerģētikas nākotne un transformācijas izaicinājumi Eiropas savienībai un Latvijai", aģentūru LETA informēja apvienības pārstāvji.

Rīga, 14.nov., LETA. Ekonomistu apvienība šodi...



Komentāri