lv
PtlWb4MMsQo4HMbh50NhjuSoAKLL6SINsc04KItb
171679

Kāds ir Spīrsas trako deju noslēpums? (+VIDEO)

Kāds ir Spīrsas trako deju noslēpums? (+VIDEO)

Izrādās, ka dziedātāja Britnija Spīrsa guvusi nervu traumu, un dejošana viņai palīdz tikt galā ar sāpēm, Britnija raksta profilā Instagram.

40 gadus vecās amerikāņu popdziedātājas Britnijas Spīrsas profila neatņemama sastāvdaļa ir daudzie deju video.

Tāpat Instagram viņa sūdzas par savu veselību un runā par smagiem nervu bojājumiem. Viņasprāt, tieši dejošana palīdz viņai tikt galā ar sāpēm. "Apmēram trīs reizes nedēļā es pamostos un manas rokas kļūst pilnīgi nejūtīgas. It kā kāds tās durtu ar adatu. Šīs sajūtas sniedzas līdz pat kaklam, bet visvairāk sāp deniņi," stāstīja Spīrsa.

Populārā dziedātāja arī atzīmē, ka vairs nevar kustēties, kā iepriekš. Tomēr dejošana viņai joprojām dod spēku un vairo pašapziņu.

Levits Valsts prezidenta institūcijas simtgadē atklās Valsts prezidenta pavēļu un rīkojumu žurnālus
Rīga, 14.nov., LETA. Valsts prezidenta institūcijas simtgadē Valsts prezidents Egils Levits šodien plkst.13 Rīgas pilī svinīgi atklās Latvijas Nacionālajā digitālajā bibliotēkā izvietotos Valsts prezidenta pavēļu un rīkojumu žurnālus un ar ordeņiem un ...
Ekonomistu apvienība rīko konferenci par enerģētiku
Rīga, 14.nov., LETA. Ekonomistu apvienība šodien rīkos konferenci "Enerģētikas nākotne un transformācijas izaicinājumi Eiropas savienībai un Latvijai", aģentūru LETA informēja apvienības pārstāvji.

Rīga, 14.nov., LETA. Ekonomistu apvienība šodi...

Labvēlīgā tipa mūziķim Tīmanim salauzta roka un jau veikta operācija

Grupas “Labvēlīgais tips” mūziķis Kaspars Tīmanis ar sociālo tīklu starpniecību atklāj, ka braucis ar velosipēdu, nokritis, salauzis roku un viņam veikta elkoņa operācija.

Savā Facebook kontā Kaspars raksta, ka mitrā laikā izlēmis izbraukt ar velosipēdu...



Komentāri