lv
ZD4NsUV7jfC5ignOZoStsgOSRa4hbt0aeRmBOkCq
171067

Labvēlīgā tipa mūziķim Tīmanim salauzta roka un jau veikta operācija

Labvēlīgā tipa mūziķim Tīmanim salauzta roka un jau veikta operācija

Grupas “Labvēlīgais tips” mūziķis Kaspars Tīmanis ar sociālo tīklu starpniecību atklāj, ka braucis ar velosipēdu, nokritis, salauzis roku un viņam veikta elkoņa operācija.

Savā Facebook kontā Kaspars raksta, ka mitrā laikā izlēmis izbraukt ar velosipēdu pa mežu, kā rezultātā salauzis labo roku un viņam veikta elkoņa operācija.

Pēc traumas iegūšanas skatuves zvaigzne ātri vien nokļuvusi Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā un jau Halovīnos rotājies ar iespaidīgu rētu, diemžēl – īstu, ne mākslīgu.

Tīmanis jau divas nedēļas ir mājās un veseļojas pēc operācijas. Mūziķis pārdzīvo, ka trombona spēle uz laiku jāaizmirst, tomēr dziedāt viņš var.

Kaspars jau ir atgriezies uz skatuves un dzied, roka ir apsaitēta, bet viņš ir drošs, ka uz trombona spēli faniem ilgi nebūs jāgaida!

Protams, fani un mēs vēlam Kasparam drīzu izveseļošanos!

Pasaules Diabēta dienā Rīgas 1.slimnīca aicina iedzīvotājus uz bezmaksas veselības pārbaudēm
Rīga, 14.nov., LETA. Atzīmējot Pasaules Diabēta dienu, Rīgas 1.slimnīca šodien aicina iedzīvotājus, īpaši cilvēkus ar lieko svaru, uz bezmaksas veselības pārbaudēm, aģentūru LETA informēja slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Iveta Medne. ...
Kirkorovs aizstāv Pugačovu. Par ko... mēs visi zinām

Dziedātājs Filips Kirkorovs kopš septembra nekomentēja bijušās sievas Allas Pugačovas un viņas tagadējā vīra Maksima Galkina emigrāciju uz Izraēlu. Bet nu ir pienācis brīdis, kad mūziķis izteicis viedokli...

Nesenā intervijā “Youtube” raidījumā “Алена, ...

Turpinās skatīt lietu pret uzņēmēju un bijušo policijas iecirkņa priekšnieku par aplokšņu algu izmaksāšanu
Rīga, 14.nov., LETA. Krimināllietu, kurā uzņēmējs un bijušais policijas iecirkņa priekšnieks apsūdzēts par aplokšņu algu izmaksāšanu divu uzņēmumu darbiniekiem un izvairīšanos no nodokļu nomaksas, Rīgas pilsētas tiesa Latgales priekšpilsētā plāno turpi...


Komentāri