lv
bZO1KUGoWRDW17oLg23ikJJ6zWe86Ad8XS2EwEv0
1721352

Atceļ pēdējo posmu Ungārijas tūrē ar Liepiņa dalību - kāpēc?

Atceļ pēdējo posmu Ungārijas tūrē ar Liepiņa dalību - kāpēc?

Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš svētdien daudzdienu velobraucienu "Tour de Hongrie" (UCI kat.2.Pro) noslēdza bez iespējas cīnīties par augstvērtīgu pozīciju.

Ungārijas tūres noslēgumā sportistiem svētdien Budapeštā bija jāveic 150 kilometrus garš līdzenumu posms, kas sadalīts 15 apļos. Tomēr lietaino laikapstākļu un slidenā seguma dēļ posms tika atcelts, sportistiem tā vietā bez laika atskaites aizvadot astoņus apļus par godu sanākušajiem līdzjutējiem.

Tādējādi sacensības noslēdzās ar kopvērtējumu, kādu tas bija pirms pēdējā posma. Par tūres uzvarētāju kļuva šveicietis Marks Hirši (UAE), kurš par desmit sekundēm apsteidza britu Benu Taletu ("Ineos Grenadiers"). Liepiņš ("Trek-Segafredo"), kurš pirmajos divos posmos izcīnīja 14. un 13.pozīciju, zaudēja 34 minūtes un bija 102.vietā.

2019.gadā par šī velobrauciena uzvarētāju kļuva latvietis Krists Neilands.

Psihoterapeite Aina Poiša: Reizēm šķiršanās ir labākais risinājums
Šķiršanās neizbēgami uzglūn visām attiecībām. Dažiem izdodas grūtības pārvarēt, ieguldot darbu un piedodot pāri darījumus, bet citi kāpj uz viena un tā paša grābekļa atkal un atkal. Ja šķiršanās un salabšana kļūst par regulāru praksi, attiecības nopiet...
Kāda var būt mākslīgā intelekta loma kultūrā un pētniecībā? Notiks diskusija

Rīgas mākslas centrā "Noass" 17.maijā plkst.13 norisināsies diskusija "Mākslīgais intelekts kultūrā, pētniecībā un izglītībā", informēja Latvijas Kultūras akadēmijā (LKA).

Diskusijā piedalīsies LKA prorektore zinātniskajā darbā, Kultūras un mākslu insti...

Slovēņi iemet pirmie, bet tomēr zaudē Kanādai; ASV sagrauj Ungāriju

Kanādas un ASV vīriešu hokeja izlases svētdien Rīgā un Tamperē pasaules čempionātā svinēja panākumus pār attiecīgi Slovēniju un Ungāriju.

Kanādieši "Arēnā Rīga" notikušajā B apakšgrupas mačā ar rezultātu 5:2 (0:1, 3:0, 2:1) pārspēja Slovēnijas hokejistu...



Komentāri