lv
X66WwbHwsMh99EkGU0u14SuRg6Y2Gd8h0bgVmWax
1714248

Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijā ievēlēti četri jauni valdes locekļi

Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijā ievēlēti četri jauni valdes locekļi

Latvijas Lauksaimniecības kooperatīvu asociācijā (LLKA) ievēlēti četri jauni valdes locekļi - Roberts Strīpnieks, Aneta Rulle, Mirdza Feldmane un Andis Malējs, liecina "Firmas.lv" informācija.

Līdz ar to darbu LLKA valdē beidz Mārīte Ķikure, Grigorijs Rozentāls, Mārtiņš Neibergs un Gunita Šternberga.

Vienlaikus valdē darbu turpina tās priekšsēdētājs Indulis Jansons, priekšsēdētāja vietniece Aija Kiserovska un valdes locekļi - Jānis Razminovičs, Sandris Bēča, Edgars Brakše.

LLKA ir 2002.gadā dibināta biedrība, kuras biedri ir lauksaimniecības un mežsaimniecības nozares kooperatīvās sabiedrības. LLKA darbības virzieni ir radīt labvēlīgu vidi lauksaimnieku un meža īpašnieku kooperācijas attīstībai Latvijā, veicināt labvēlīgas vides radīšanu lauksaimnieku un meža īpašnieku ilgtermiņa stabilitātes un attīstības nodrošināšanai, kā arī veicināt lauksaimnieku, meža īpašnieku un pārējās sabiedrības izpratni par kooperācijas nepieciešamību un tās priekšrocībām lauksaimniecībā un mežsaimniecībā.

Ūdens temperatūra peldvietās no +6 līdz +16 grādiem

Sestdienas rītā ūdens temperatūra peldvietās ir no +6 grādiem vietām Rīgas līča piekrastē līdz +16 grādiem dažās upēs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Zemākā ūdens temperatūra, +6 grādi, novērota Rojas ostā, savukārt Sk...

Čukste par sakāvi: Ja tā sākam spēli, grūti pēc tam kaut ko atgūt

Latvijas izlasei pret Kanādu izvērtās neveiksmīgs spēles sākums, kas izrādījās noteicošs mača iznākumā, sarunā ar žurnālistiem pēc mača teica Latvijas aizsargs Kārlis Čukste.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejisti pirmajā pasaules čempionāta mačā Rīgā ar rez...

Visā Latvijā norisināsies Muzeju nakts

Šovakar visā Latvijā sāksies Muzeju nakts, kurā piedalīsies vairāk nekā 244 muzeji un sabiedriskās dzīves veidotāji, informēja Kultūras ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Lita Kokale.

Muzeju nakts pasākumiem šogad ir izraudzīta tēma "rad...



Komentāri