lv
MWKAU3djvGpGcOPjfS58eC7N0DFPQgs1kSOd3yut
1710148

Drošības politikas eksperte: Eiropas Savienībai šobrīd jāparāda mugurkauls

Drošības politikas eksperte: Eiropas Savienībai šobrīd jāparāda mugurkauls
Eiropas Savienība (ES) gatavojas pieņemt nākamo sankciju kārtu pret Krieviju, un šoreiz tajā varētu būt iekļauti arī astoņi Ķīnas uzņēmumi, kas sadarbojušies ar Krieviju. Par spīti Ķīnas sašutumam, ES ir ārkārtīgi nozīmīgi šobrīd parādīt savu mugurkaulu un sankcijas pieņemt, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Diskutē par turpmākajiem soļiem Ukrainas bēgļu atbalstam

12.maijā Iekšlietu ministrijā notika pieredzes apmaiņas pasākums par Ukrainas civiliedzīvotāju uzņemšanu Latvijā, informēja VS.LV Iekšlietu ministrijā.

Pasākumā tika pārrunāts jau sniegtais atbalsts Ukrainas civiliedzīvotājiem, kuri nonākuši Latvijā, bē...

Vītoliņš: Ja būs disciplīna, tad būs arī rezultāts

Šovakar gaidāmajā mačā Latvijas hokejistiem, lai veiksmīgi nospēlētu pret Kanādu, laukumā vajadzēs saglabāt disciplīnu, sarunā ar žurnālistiem teica Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Piektdien "Arēnā Rīga" plkst.20.20 Latvijas valstsv...

'Pusotrs miljons sēž tev uz pleciem un elpo pakausī' – kā ir uzstāties 'Eirovīzijā'
Mēs neesam tik "stilīgi", lai piesmietu "Eirovīziju". Ja "joku" gabals neiznāks apbrīnojam asprātīgs, tad rezultāts būs vienkārši skumjš – tā grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons raidījumā "KultūrKlubs" komentēja internetā izskanošos aicinājumus ...


Komentāri