lv
85rxIj2fKyXsONd6BG3q2CbyAVLRIp2noC1X85V4
170455

Miks Ozoliņš 3 pilsētās izsludina atvērto dialoga tūri - Mans lielākais guru

Miks Ozoliņš 3 pilsētās izsludina atvērto dialoga tūri - Mans lielākais guru

Atvērtā dialoga pirmajā daļā būs iefilmēti komēdijskeči, ko papildinās Mika stāsti. Otro daļu bagātinās skatuves partneres – bestselleru autore Karīna Račko un psihoterapēte Anna Lieckalniņa. Atvērtā dialoga tūre “Mans lielākais guru” viesosies Liepājā – 24 novembrī, Rīgā – 25. novembrī un noslēgsies Siguldā – 26. novembrī.

Miks Ozoliņš stāsta, kā radās ideja par atklāto dialogu: “Pēc ārkārtīgi lielas pozitīvās rezonanses, kuru vēl ik dienu saņemu gan no grāmatas “1001 Guru” lasītāju atsauksmēm, gan no intervijas ar Dž.Dž.Džilindžeru skatītājiem, iedvesmojos izveidot kaut ko tikpat atklātu, godīgu un pašironisku jaunā formā."

“Pirmajā daļā būs mans stāsts ar plašāku iztirzājumu par toksiskām attiecībām, kuras mani “iestūma” grāmatas rakstīšanā, un kuru laikā daudz tiku sāpināts, izaicināts un manipulēts. Taču es sāku saprast, ka līdzīgs esmu bijis dažādās situācijās pret savām iepriekšējām ilgtermiņa attiecību partnerēm, atsevišķos laika posmos. Šajās attiecībās atklāju sev dažādas “grūti apēdamas” mācības, ar kurām vēlos dalīties ar auditoriju mājīgā gaisotnē,” saka Miks.

Satura otrajā daļā Ozoliņš ir pieaicinājis kā skatuves partneres īpašas sievietes. Siguldā un Liepājā viņam uz skatuves pievienosies Anna Lieckalniņa, savukārt Rīgā un Siguldā rakstniece un vairāku grāmatu autore Karīna Račko.

Skatītājām būs arī iespēja uzdot jautājumus klātienē, pavisam atklāti vai anonīmi.

Šovi norisināsies – Liepāja 24. novembrī plkst. 19:00 Kultūras namā “Wiktorija”, Rīgā 25. novembrī plkst. 19:00 Spīķeru koncertzālē, Siguldā 26. novembrī plkst. 19:00 Kultūras centrā “Siguldas devons”.

Ķekavas pašvaldība rīkos ekspertu tikšanās ar iedzīvotājiem

Ķekavas pašvaldība rīkos pašvaldības ekspertu tikšanās ar iedzīvotājiem, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Tikšanās notiks no 29.novembra līdz 9.decembrim septiņās vietās novadā.

Pasākumu laikā plānots pārrunāt šajā gadā paveikto un nākamajā ga...

Daugavpils teātra "Paradīze" viesosies uz Latvijas Nacionālā teātra skatuves
Rīga, 14.nov., LETA. Latvijas Nacionālajā teātrī šodien plkst.19 būs skatāms Daugavpils teātra bilingvāls iestudējums ar Raimonda Paula mūziku - "Paradīze", pēc mūzikla "Dāmu paradīze" motīviem, aģentūru LETA informēja Daugavpils teātrī.

Rīga, ...

Žaņa Lipkes memoriālā notiks saruna ar rakstniekiem par drosmi
Rīga, 14.nov., LETA. Žaņa Lipkes memoriālā šodien plkst.18 notiks pasākums "Dzīvā bibliotēka III", kura laikā notiks saruna par drosmi ar rakstniekiem Inesi Zanderi, Aivaru Kļavi un dzejnieku Guntaru Godiņu, aģentūru LETA informēja memoriāla direktore ...


Komentāri