lv
LYMeiaLyPbkDV5dP1hyzdXoxfm3oq5Vj9tSzTnJY
1704036

Rogovkā pazudusī meitene - pārmeklēti jau 20 kvadrātkilometri, bet rezultātu nav

Rogovkā pazudusī meitene - pārmeklēti jau 20 kvadrātkilometri, bet rezultātu nav

Rēzeknes novada Rogovkā pazudušās meitenes meklēšanas darbi turpinās, informēja Valsts policijas pārstāve Lāsma Kursīte.

Pārmeklētā platība nu jau ir 20 kvadrātkilometri. Ir pārmeklēti astoņi dīķi, no kuriem seklākie ir izsūknēti, bet dziļākos pāmeklējuši ūdenslīdēji vai tie pārmeklēti ar zemūdens dronu palīdzību. Pārskatītas arī visas akas šai apkārtnē. Policija nezaudē cerības atrast meiteni, sacīja Kursīte.

Kā iepriekš ziņots, 5.maijā Rēzeknes novadā, Nautrēnu pagastā, Rogovkā pazudusi septiņus gadus veca meitene Justīne Reinikova.

Pamatversija ir, ka meitenīte pati pametusi mājas pagalmu un devusies prom nezināmā virzienā. Ik pa laikam tiek saņemti iedzīvotāju zvani no dažādām Latvijas vietām, ka ir redzēta Justīnei līdzīga meitene, taču pašlaik tie ir bez pozitīva rezultāta.

Justīnes meklēšanā iesaistīts plašs cilvēkresursu skaits no Valsts policijas, Valsts robežsardzes, Zemessardzes, brīvprātīgo organizācijām, brīvprātīgajiem. Tāpat piesaistīts Valsts robežsardzes helikopters, tiek izmantoti Valsts policijas droni, tostarp ar termokameru, Valsts robežsardzes kinologi.

airBaltic ziemā būs 11 jauni maršruti - kādi?

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" nākamajā ziemas sezonā, kas sāksies 2023.gada oktobrī, no Baltijas valstīm un Tamperes Somijā veiks lidojumus 11 jaunos maršrutos, informēja "airBaltic" pārstāvji.

Kopumā "airBaltic" piedāvās aptuveni 80 maršrutus visā...

Latvija pērn piesaistījusi 32 jaunus tiešo ārvalstu investīciju projektus

Latvija pagājušajā gadā piesaistījusi 32 jaunus tiešo ārvalstu investīciju projektus, kas ir tikpat, cik 2021.gadā, liecina "Ernst & Young" ("EY") jaunākais investīciju pievilcības pētījums "EY Attractiveness Survey Europe", kas analizē investīciju dat...

Valdība plāno reformēt bērnu ēdināšanas sistēmu Latvijā

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS) un veselības ministre Līga Meņģelsone pauduši atbalstu zemkopības ministra Didža Šmita (AS) iniciatīvai par bērnu ēdināšanas sistēmas transformēšanu Latvijā un apņēmušies līdzda...



Komentāri