lv
HyJff1IM2ty3UCS1UVoTJbmHYgvlOgpBV3QiJASv
1703106

Vai Latvijā ugunsgrēku dzēšanai izmanto putas ar toksiskām vielām?

Vai Latvijā ugunsgrēku dzēšanai izmanto putas ar toksiskām vielām?
Vērienīgā starptautiskā pētījumā "Forever Pollution Project" jeb "Mūžīgā piesārņojuma projekts" žurnālisti pirmo reizi Eiropā kartē piesārņojumu ar kaitīgām ķīmiskām vielām – perfluoralkilsavienojumiem jeb PFAS. Arī Latvijā, visticamāk, piesārņotas lidostu, militāru bāžu un ugunsdzēsēju mācību poligonu apkaimes, atklāja Latvijas Radio raidījums "Atvērtie faili".
Banka: Aizvien vairāk jauniešu izvēlas ieguldīt finanšu tirgos

Ieguldījumu veikšana, tostarp arī uzņēmumu akcijās un citos vērtspapīros, kļūst arvien populārāka arī gados jaunu cilvēku vidū, informēja "Swedbank" pārstāvji, atsaucoties uz bankas datiem par investoru struktūru un paradumiem.

Jauno investoru skaits ve...

Rīgā ierodas seši NATO karakuģi

Šodien Rīgas pasažieru ostā ierodas daudznacionāla grupa sešu NATO karakuģu sastāvā, kas dibināta šajā dienā pirms 50 gadiem, informēja NATO spēku integrācijas vienība.

Pirms pusgadsimta izveidotās kuģu grupas sākotnējais nosaukums bija Pastāvīgais jūra...

Notiks starptautisks simpozijs «No sarežģītās pagātnes uz kopīgu nākotni»
Noslēdzot 2020. gadā uzsākto starptautisko projektu "No sarežģītās pagātnes uz kopīgu nākotni", 18. un 19. maijā notiks starptautisks simpozijs, kura uzmanības centrā ir pieejas, kā māksla var veicināt sabiedrības izpratni par pagātnes un tagadnes same...


Komentāri