lv
Lrr55qcy75yKOvlPkSoCmQBQWMwMw4vFtPMF0FxJ
1702885

Notiks starptautisks simpozijs «No sarežģītās pagātnes uz kopīgu nākotni»

Notiks starptautisks simpozijs «No sarežģītās pagātnes uz kopīgu nākotni»
Noslēdzot 2020. gadā uzsākto starptautisko projektu "No sarežģītās pagātnes uz kopīgu nākotni", 18. un 19. maijā notiks starptautisks simpozijs, kura uzmanības centrā ir pieejas, kā māksla var veicināt sabiedrības izpratni par pagātnes un tagadnes samezglotajām attiecībām, kā tā var arī ieņemt aktīvu nostāju pašreizējā realitātē, ko īpaši satricinājis karš Ukrainā, un kā tas viss ietekmē mūsu tuvāko nākotni, informēja Latvijas Laikmetīgās mākslas centra (LLMC) pārstāvji.
LGBTQ tiesības Latvijā ir ieilgušā stagnācijā

Lai gan iepriekš bijis vērojams neliels uzlabojums tiesību ziņā, pērn novērojama ieilgusi stagnācija, Saeimai nespējot izpildīt noteiktajā termiņā Satversmes tiesas spriedumu un pieņemt Civilās savienības likumu, secina LGBT un viņu draugu apvienība "M...

Valkā deputāti jau teju Kraukli gāzuši no mēra amata

Valkas novada domē ir savākts astoņu deputātu vairākums, lai no amata gāztu ilggadējo novada vadītāju Ventu Armandu Kraukli (Vidzemes partija).

Noskaidrots, ka iesnieguma iniciators ir deputāts Viesturs Zariņš (JV/LZS), un to bez viņa parakstījuši vēl s...

Top jauns Bībeles variants. Vegāniskais

Dzīvnieku aizstāvības grupa ir izmantojusi mākslīgo intelektu, lai pārveidotu 1. Mozus grāmatu ar vegānisku pieskaņu. Jaunajā versijā dzīvnieki tiek dēvēti par "būtnēm" un tiek piedāvāts apģērbam izmantot augus, nevis dzīvnieku ādas.

Organizācija “Cilvē...



Komentāri