lv
jujwd4CgRiC3TTBDKJA5SF1smIxaYU7NV7Bp3IH9
1697820

Muzeju naktī biļetes braucieniem vilcienā maksās pusi cenas

Muzeju naktī biļetes braucieniem vilcienā maksās pusi cenas

Muzeju naktī, 13.maijā, vilcieniem, kuri no plkst.18.00 līdz pusnaktij atradīsies ceļā, visām vienreizējām elektroniskajām un drukātajām biļetēm tiek piešķirta 50% atlaide. Tā ir pieejama pavisam 74 vilcienu reisiem. 50% atlaide vienreizējām braukšanas biļetēm vilcienā Muzeju naktī tiek piešķirta jau sesto gadu, informēja AS "Pasažieru vilciens" Komunikācijas un mārketinga daļas vadītāja Sigita Zviedre.

Elektroniskās biļetes ar atlaidi nopērkamas konkrētajiem vilcienu reisiem "Pasažieru vilciena" tīmekļvietnē www.pv.lv un mobilajā lietotnē. Vilcienu kustības sarakstā šie reisi ir atzīmēti ar norādi "50%" vai "Muzeju nakts".

Biļetes ir iespējams iegādāties arī biļešu kasēs. Ja tā konkrētajā stacijā ir slēgta, biļeti ar atlaidi noformēs konduktori kontrolieri vilcienā. Īpašā Muzeju nakts atlaide nesummējas ar regulārajām atlaidēm.

Muzeju nakts ir kļuvusi par tradicionālu pasākumu, kas jau 19. reizi bez maksas uzņem tūkstošiem apmeklētāju Latvijas muzejos un citās sabiedrisko dzīvi veidojošās organizācijās.

Šogad apmeklētājus gaidīs vairāk nekā 240 vietās visā Latvijā. Rīgā un Pierīgā vien Muzeju naktī būs pieejamas 57 kultūrvietas, savukārt reģionos 187 vietās interesantas aktivitātes rīko pašvaldības, privātie muzeji nevalstiskās organizācijas. Pasākuma vienojošā tēma ir "Radīšana". Ar Muzeju nakts programmu iespējams iepazīties tīmekļvietnē latvia.icom.museum.lv/muzeju-nakts/.

Tas ir vesels organisms – dzejnieks un klausītājs. Jelgavā sākas dzejas festivāls «Page Break»
"Dzeja paģēr to, ka mums ir jābūt tuvu vienam otram klāt, iepretim. Tas ir vesels organisms – dzejnieks un klausītājs," Latvijas Radio raidījumā "Kultūras rondo" teic festivāla "Page Break" direktore Madara Gruntmane-Dujana. Otrais starptautiskais dzej...
Pie Latvijas un Baltkrievijas robežas migranti izraisījuši ugunsgrēku?

Otrdien pie Latvijas robežas Baltkrievijas pusē degusi teritorija vairāku hektāru platībā un, iespējams, ugunsnelaimi izraisījuši nelegālie migranti, trešdien Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā pastāstīja Valsts robežsard...

AS piedāvās valdībai lemt par mikrouzņēmējiem labvēlīgu nodokļu sistēmu

"Aprienotā saraksta - Latvijas Zaļās partijas, Latvijas Reģionu Apvienības, Liepājas partijas" (AS) deputāti Aivas Vīksnas vadībā sadarbībā ar ekspertiem izstrādājuši priekšlikumus mikrouzņēmumiem labvēlīgiem nodokļiem un piedāvā tos apspriest finanšu ...



Komentāri