lv
mZUjYecZarIuf0bME22x7FqJEZFaxReGEOyrWloZ
1693059

'Jādzēš ugunsgrēki' – protesta gaidās Saeimā spriež par veselības nozares finansējumu

'Jādzēš ugunsgrēki' – protesta gaidās Saeimā spriež par veselības nozares finansējumu
Otrdien, 9. maijā, divas dienas pirms mediķu rīkotās protesta akcijas, Saeimas Sociālo un darba lietu komisijā pulcējās mediķu un pacientu organizāciju, kā arī ministriju un citu iesaistīto pušu pārstāvji, lai kārtējo reizi runātu par nepietiekamo finansējumu veselības aprūpes nozarei. Savukārt Latvijas Slimnīcu biedrība atkārtoti brīdināja, ka trūkstošā finansējuma dēļ vairums slimnīcu valsts apmaksātus pakalpojumus var sniegt tikai vēl trīs līdz četrus mēnešus.
Muzeju naktī šogad būs varen vērienīga

Muzeju naktī šogad piedalīsies vairāk nekā 244 muzeji un sabiedriskās dzīves veidotāji, šodien preses konferencē norādīja kultūras ministrs Nauris Puntulis (NA).

Viņš atzīmēja, ka Muzeju nakts katru gadu iezīmē ziemas beigas un vasaras sākumu, kad daud...

Kariņam jauns padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos

Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) birojā darbu ir sācis padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos Reinis Lasmanis, informēja Ministru prezidenta preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Lasmanis ieguvis izglītību politikas zinātnē un tiesību z...

Latvijas hokeja izlase ar kapteini Daugaviņu gatava pasaules čempionātam; treneris izvēlas 25 spēlētājus
Latvijas izlasē gatavošanos pirmajai spēlei pasaules čempionātā Rīgā turpinās 25 hokejisti un komandas kapteinis būs pieredzējušais Kaspars Daugaviņš. Valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš otrdien atgādināja, ka pasaules čempionāts ir garš ...


Komentāri