lv
BtmWn3znON6uEceCqva8KO0vWaP4rhhm5ZFf1SXD
1692863

Kariņam jauns padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos

Kariņam jauns padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos

Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) birojā darbu ir sācis padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos Reinis Lasmanis, informēja Ministru prezidenta preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Lasmanis ieguvis izglītību politikas zinātnē un tiesību zinātnē, kā arī maģistra grādu ekonomikā un papildinājis zināšanas Rīgas Tehniskās universitātes doktorantūras programmā "Vadībzinātne un ekonomika".

Pēdējos divus gadus Lasmanis ieņēma Sabiedrības integrācijas fonda sekretariāta direktora vietnieka, Pilsoniskās sabiedrības atbalsta departamenta direktora amatu, bet iepriekš vadījis Zinātnes komercializācijas nodaļu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā un strādājis ar uzņēmējdarbības atbalsta un inovāciju jautājumiem Ekonomikas ministrijā.

Vēl viņš pēdējos sešus gadus kā vieslektors Rīgas Tehniskajā universitātē vadījis lekcijas par jaunuzņēmumu ekosistēmu, inovācijām un uzņēmējdarbību gan vietējiem, gan ārvalstu studentiem.

Savukārt līdzšinējā ārštata padomniece valsts pārvaldes jautājumos Ilze Skrodele ir kļuvusi par pastāvīgu padomnieci valsts pārvaldes jautājumos.

Skrodele iepriekš ir bijusi Ministru prezidentu Krišjāņa Kariņa un Laimdotas Straujumas padomniece juridiskajos jautājumos, kā arī guvusi plašu darba pieredzi valsts pārvaldē.

Latvijas hokeja izlase ar kapteini Daugaviņu gatava pasaules čempionātam; treneris izvēlas 25 spēlētājus
Latvijas izlasē gatavošanos pirmajai spēlei pasaules čempionātā Rīgā turpinās 25 hokejisti un komandas kapteinis būs pieredzējušais Kaspars Daugaviņš. Valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš otrdien atgādināja, ka pasaules čempionāts ir garš ...
Lai izlasītu noteikumus, jāņem līdzi trepes. Vai autostāvvietās tas ir pieņemami?
Nereti privātajās autostāvvietās autovadītāji itin viegli saņem sodu, jo nav ievērojuši kompāniju uzstādītos noteikumus. Ir vietas, kur šie noteikumi ir tik gari un apjomīgi, ka neviens pat necenšas tos izlasīt, bet ir vietas, kur tos izlasīt vispār na...
Bunkus slepkavības krimināllietu sāks iztiesāt nākamnedēļ

Maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības krimināllietu, kurā par slepkavības izdarīšanu sevišķi pastiprinošos apstākļos apsūdzētas trīs personas, Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā sāks izskatīt 20.maijā plkst.9.00, liecina ier...



Komentāri