lv
JBvUPBs2v0twmg3xPx4UhMA1ahZq0SH089xdWyKs
1688686

Indriksone ar uzņēmējiem pārrunās plānu ekonomikas izaugsmei

Indriksone ar uzņēmējiem pārrunās plānu ekonomikas izaugsmei

Šodien ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA) sasaukusi Tautsaimniecības padomes sēdi, lai ar uzņēmējiem un uzņēmējus pārstāvošajām lielākajām nozaru asociācijām pārrunātu plānu ekonomikas transformācijai, informē Ekonomikas ministrijā (EM).

Kā norāda EM, ministrijas izstrādātais plāns ir vērsts uz straujākām pārmaiņām tautsaimniecībā, ietverot cilvēkkapitāla un produktivitātes attīstības veicināšanu, investīciju piesaisti, uzņēmējdarbības vides un nodokļu nomaksas vienkāršošanu.

Tautsaimniecības padome ir Ekonomikas ministrijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības, Latvijas Darba devēju konfederācijas izveidota konsultatīva institūcija, kas savā darbā, lai sekmētu profesionālu, ar uzņēmējdarbības politiku saistīto jautājumu risināšanu, piesaista nozaru asociācijas un neatkarīgos ekspertus.

Tās darbības mērķis ir sekmēt uzņēmējdarbībai labvēlīgas vides politikas veidošanu un īstenošanu Latvijā, kā arī veicināt ilgtspējīgas tautsaimniecības attīstības principu ieviešanu valstī un sekmēt tās procesu un sabiedrības līdzdalību.

Lietu par lēmumu atņemt "Doždj" apraides atļauju tiesa izskatīs jūnija vidū

Administratīvā rajona tiesa lietu par Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmumu atņemt apraides atļauju Krievijas neatkarīgajai programmai "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain") sāks izskatīt 13.jūnijā. Tiesas sēde paredzēta plkst.11.

Med...

Ceļ cenas, plaukst kontrabanda. Kravas vilcienos atklāj 180 000 cigaretes

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes un Valsts robežsardzes amatpersonas, uz Latvijas - Baltkrievijas robežas veicot kravas vilcienu kontroli, novērsa 181 749 cigarešu (9 087 paciņas) kontrabandu. Cigaretes bija paslēptas čuguna kravās un va...

Rinkēvičs nevēlas okupantu sportistu pielaišanu Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvija un Lihtenšteina ir vienisprātis par Krievijas un Baltkrievijas sportistu nepielaišanu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs, kas norisināsies nākamgad, šodien preses konferencē pēc tikšanās ar Lihtenšteinas ārlietu, izglītības un sporta ministri ...



Komentāri