lv
o1MWF65ECr6oHa0kH4JUifouj2sBgnk6I4kQExjK
1688676

Rinkēvičs nevēlas okupantu sportistu pielaišanu Parīzes olimpiskajām spēlēm

Rinkēvičs nevēlas okupantu sportistu pielaišanu Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvija un Lihtenšteina ir vienisprātis par Krievijas un Baltkrievijas sportistu nepielaišanu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs, kas norisināsies nākamgad, šodien preses konferencē pēc tikšanās ar Lihtenšteinas ārlietu, izglītības un sporta ministri Dominiku Hasleri sacīja ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Rinkēvičs un Haslere žurnālistiem uzsvēra, ka mazām valstīm ir skaļi jāiestājas par savām vērtībām un ir skaidri tās jānoformulē.

Heslere norādīja, ka, neskatoties uz to, ka Latvija un Lihtenšteina ir mazas valstis, tām tomēr katrai ir sava balss un "tas ir daudz". Arī Rinkēvičs sacīja, ka tieši autoritāru valstu vadītāji visvairāk jauc sporta un kultūras pasākumus ar politiku, bet pasaulei mēģina iestāstīt pavisam ko citu.

Latvijas ārlietu ministrs uzsvēra, ka starp abām valstīm ir izveidojusies ļoti cieša sadarbība un vairākos jautājumos valstis ir līdzīgi domājošas, piemēram, abas valstis uzskata, ka starptautiskajam tribunālam par Krievijas iebrukumu Ukrainā ir jābūt starptautiskajam.

PVD pārbaudīs mirušos putnus Krāslavā un citviet Latvijā

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) saņēmis informāciju no ornitologiem par vismaz 200 mirušiem ķīriem uz salas Daugavā, Krāslavas pilsētā. Šodien PVD inspektori laboratoriskajām pārbaudēm uz putnu gripu nosūtījuši 15 mirušo putnu paraugus. Tāpat t...

Krievijas sportisti Latvijas tenisā: Vai tas ir normāli?

Portāla vs.lv redakcija saņēma informāciju par dīvainībām, kas notiek Latvijas Tenisa savienības paspārnē. Mēs piedāvājam šo ziņojumu pilnībā.

Cienījamie žurnālisti un sabiedrība,

Vēršamies pie Jums sakarā ar interesantiem un mūsdienās nepieņemamiem not...

Eksperti: Ar emocionālu vardarbību bērnu sportā visbiežāk grēko vecāki
Nepieņemamā rīcībā vainotā basketbola trenera Andra Steļmaha lieta ir rosinājusi sporta sabiedrībā diskusiju arī par emocionālo vardarbību bērnu un jauniešu sportā. Vairāki Latvijas Televīzijas uzrunātie jomas eksperti uzskata, ka ar to visvairāk grēko...


Komentāri