lv
C9oiKP2F0cqZRgM9tNW9PYf3rQGBFL9ZZXddkfk8
1687751

Kāpēc ielas Rīgā tīra vien vairākas dienas pēc auto stāvēšanas ierobežojumu noteikšanas

Kāpēc ielas Rīgā tīra vien vairākas dienas pēc auto stāvēšanas ierobežojumu noteikšanas
Pavasarī ielu un kanalizācijas rensteļu atbrīvošana no ziemā uzkrātajām smiltīm un drazām ir liels un nepieciešams darbs. Taču – vai tas Rīgā tiek organizēts loģiski un pareizi – ar šādu jautājumu Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "4. studija" vērsās kāds rīdzinieks. Kāpēc, lai attīrītu no putekļiem un smiltīm dažus simtus metru garu brauktuvi, ir nepieciešama teju nedēļa?
Mūžībā devusies tulkotāja Elga Sakse
3. maijā mūžībā devusies tulkotāja, Latvijas Literatūras gada balvas šīgada Mūža balvas ieguvēja Elga Sakse, informēja Latvijas Universitātes (LU) Literatūras, folkloras un mākslas institūta direktore Eva Eglāja-Kristsone.
Šausmas Teksasā - mašīna ietriecas pieturā un nogalina vismaz 8 cilvēkus

ASV Teksasas štatā svētdien vīrietis ar automašīnu iebraucis cilvēkos, kas gaidīja autobusa pieturā pie migrantu palīdzības centra, nogalinot vismaz astoņus cilvēkus un desmit ievainojot, paziņojusi policija.

Pieturā gaidīja aptuveni 25 cilvēki.

Policij...

'Aizmugure' pievēršas lielajam hokejam – studijā Oļegs Sorokins un Krišjānis Rēdlihs
Laiks visai Latvijai "grauzt ledu" jau teju klāt! 8. maija pulksten 9.30, ieskandējot 2023. gada Pasaules hokeja čempionātu, kas atkal notiek Rīgā, Uldis Strautmanis raidījuma "Aizmugure" speciālizlaidumā runā ar LHF pārstāvi, U18 hokeja izlases trener...


Komentāri