lv
zxtFeQC9FAfunPNd9lHUVERUXPhntEUKL8GFbvT9
1687576

'Aizmugure' pievēršas lielajam hokejam – studijā Oļegs Sorokins un Krišjānis Rēdlihs

'Aizmugure' pievēršas lielajam hokejam – studijā Oļegs Sorokins un Krišjānis Rēdlihs
Laiks visai Latvijai "grauzt ledu" jau teju klāt! 8. maija pulksten 9.30, ieskandējot 2023. gada Pasaules hokeja čempionātu, kas atkal notiek Rīgā, Uldis Strautmanis raidījuma "Aizmugure" speciālizlaidumā runā ar LHF pārstāvi, U18 hokeja izlases treneri Oļegu Sorokinu un bijušo izlases spēlētāju Krišjāni Rēdlihu. Spriežam gan par to, kā pagājusi gatavošanās gada svarīgākajam turnīram Latvijā, gan to, uz kādu sportisko sniegumu varam cerēt no mūsu vīriem.
Šonedēļ startē pasaules čempionāts: LTV Hokeja studijā būs Ernštreits, Masaļskis un Zirnis
Pasaules čempionātā hokejā pirmās spēles Rīgā un Somijas pilsētā Tamperē notiks jau piektdien, 12. maijā. Latvijas Televīzija (LTV) čempionāta laikā skatītājiem, kā ierasts, nodrošinās spraigas diskusijas LTV7 Hokeja studijā pirms un pēc Latvijas ...
Nedēļas nogalē gaisa temperatūra pakāpsies līdz +22 grādiem

Šonedēļ siltākais laiks Latvijā gaidāms brīvdienās, kad valsts lielākajā daļā termometra stabiņš ēnā pakāpsies līdz +20..+22 grādiem, liecina jaunākās "Global Forecast System" prognozes.

Šonedēļ katra nakts un diena būs nedaudz siltāka par iepriekšējo. ...

Sākušies 32 remontdarbi - vietām nākas gaidīt 30 minūtes

Pašlaik remontdarbi ir sākušies 32 valsts ceļu posmos, informēja "Latvijas valsts ceļi".

Valsts autoceļu tīklā darbi notiek astoņos posmos uz galvenajiem autoceļiem, trijos - uz reģionālajiem, kā arī uz 11 tiltiem.

Vismaz pusstunda ceļā jāplāno, lai šķē...



Komentāri