lv
RtdnAezV6sBlUbMoW2JZ4QpBfNzStQ3BvhHxeebW
1687567

Šonedēļ startē pasaules čempionāts: LTV Hokeja studijā būs Ernštreits, Masaļskis un Zirnis

Šonedēļ startē pasaules čempionāts: LTV Hokeja studijā būs Ernštreits, Masaļskis un Zirnis
Pasaules čempionātā hokejā pirmās spēles Rīgā un Somijas pilsētā Tamperē notiks jau piektdien, 12. maijā. Latvijas Televīzija (LTV) čempionāta laikā skatītājiem, kā ierasts, nodrošinās spraigas diskusijas LTV7 Hokeja studijā pirms un pēc Latvijas izlases spēlēm, kā arī to starplaikos. Studijas sastāvā šogad ir LTV žurnālists Dāvids Ernštreits un hokeja eksperti Edgars Masaļskis un Kārlis Zirnis. Visas Latvijas izlases spēles un Hokeja studijas būs skatāmas LTV7, REplay.lv un LSM.lv.
Nedēļas nogalē gaisa temperatūra pakāpsies līdz +22 grādiem

Šonedēļ siltākais laiks Latvijā gaidāms brīvdienās, kad valsts lielākajā daļā termometra stabiņš ēnā pakāpsies līdz +20..+22 grādiem, liecina jaunākās "Global Forecast System" prognozes.

Šonedēļ katra nakts un diena būs nedaudz siltāka par iepriekšējo. ...

Sākušies 32 remontdarbi - vietām nākas gaidīt 30 minūtes

Pašlaik remontdarbi ir sākušies 32 valsts ceļu posmos, informēja "Latvijas valsts ceļi".

Valsts autoceļu tīklā darbi notiek astoņos posmos uz galvenajiem autoceļiem, trijos - uz reģionālajiem, kā arī uz 11 tiltiem.

Vismaz pusstunda ceļā jāplāno, lai šķē...

Ivars Ijabs: Streikā nesadzirdētais
Pēdējo nedēļu notikumi saistībā ar skolotāju streiku lika galveno uzmanību koncentrēt uz pamatizglītības un vidējās izglītības problēmām. Mazliet ēnā palika fakts, ka viens no mūsu gudrāko jauniešu emigrācijas cēloņiem ir tieši Latvijas augstākās izglī...


Komentāri