lv
zbNoTJk7GHg5cLQsmOEHDy1JDZrmCE1EDa1cPawh
1671708

Latvijā notiks Ziemeļvalstu veterināro neirologu konference

Latvijā notiks Ziemeļvalstu veterināro neirologu konference

Šodien un rīt, 6.maijā, Rīgā notiks Ziemeļvalstu veterinārās neiroloģijas konference, kurā pulcēsies vadošie veterinārārsti neirologi no septiņām valstīm.

Tā informē Latvijas Veterinārārstu biedrības (LVB) pārstāvji.

Eiropas Veterinārās neiroloģijas biedrības un Ziemeļeiropas veterināro neirologu grupas biedrs un konferences organizatoru pārstāvis Aleksandrs Ozols norāda, ka specializēšanās dzīvnieku neiroloģijā ļauj ārstiem attīstīt iemaņas un zināšanas labākai slimību diagnostikai, ārstniecības taktikas izvēlei un dzīvnieka tālākai aprūpei.

Vienlaikus viņš atzīmē, ka padziļināta specializācija dzīvnieku neiroloģijā Latvijā ir salīdzinoši jauna un pārsvarā balstīta uz entuziasmu, tādēļ zinātniska konference, kurā pieteiktās tēmas vēlāk kļūst par nopietniem pētījumiem, ir papildu ieguvums Latvijas veterinārārstiem.

LVB ir brīvprātīga sabiedriska organizācija, kas apvieno veterinārmedicīnas izglītību ieguvušus veterinārārstus un Latvijas Lauksaimniecības universitātes Veterinārmedicīnas fakultātes studentus.

Gors uzstāsies Zemessardzes orķestris un Mičiganas Nacionālās gvardes orķestris

Latgales vēstniecībā "Gors" šodien plkst.17 notiks Zemessardzes orķestra un Mičiganas Nacionālās gvardes 126.armijas orķestra koncerts, informēja Zemessardzes štāba Vadības grupas Sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Meijere.

Koncerta programmā iekļa...

Norisināsies tiešsaistes darba meklēšanas pasākums Darba tindera festivāls

No 23.maija līdz 9.jūnijam notiks uzņēmuma "Visas iespējas" rīkotais bezmaksas tiešsaistes darba meklēšanas pasākums "Darba tindera festivāls", kas pulcēs darba devējus un reģistrētos lietotājus no visas Latvijas, pavēstīja uzņēmumā.

Pasākumam izveidot...

Latvijas topošā pretiniece pastiprinās: Čehijai pievienojas divi NHL spēlētāji

Čehijas izlases sastāvu pirms Rīgā un Tamperē gaidāmā pasaules čempionāta hokejā papildinājuši Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji Jakubs Zboržils un Filips Hitils, trešdien apstiprināja valstsvienības ģenerālmenedžeris Martins Havlats.

26 gadus ve...



Komentāri