lv
OpkxlS0QZx6bz5ifhdGDXx9oAJbehei6U6oeVTOb
1671497

Norisināsies tiešsaistes darba meklēšanas pasākums Darba tindera festivāls

Norisināsies tiešsaistes darba meklēšanas pasākums Darba tindera festivāls

No 23.maija līdz 9.jūnijam notiks uzņēmuma "Visas iespējas" rīkotais bezmaksas tiešsaistes darba meklēšanas pasākums "Darba tindera festivāls", kas pulcēs darba devējus un reģistrētos lietotājus no visas Latvijas, pavēstīja uzņēmumā.

Pasākumam izveidota tiešsaistes platforma "darbatinderis.lv", kurā ir iespējams apskatīt darba vakances, pieteikties vakancēm un ērti sarunāt tikšanos ar potenciālo darba devēju.

"Darba tindera festivālā" reģistrētie darba meklētāji trīs nedēļu laikā meklēs sev labāko saderību ar darba devēju. Pasākums notiek tiešsaistē, tāpēc reģistrēties un piedalīties ir aicināts jebkurš Latvijas iedzīvotājs, neatkarīgi no dzīvesvietas un laika pieejamības.

Pasākumā piedalīsies vadošie uzņēmumi Latvijā, kas piedāvā gan klātienes, gan attālināto darbu. Daži no uzņēmumiem, kas jau ir apstiprinājuši savu dalību pasākumā ir "Air Baltic Corporation", "Scandiweb", "Magebit", "Lidl Latvija", "Zalaris HR Services Latvia", "Elko Grupa", "Ursus Forwarding" un citi.

Vietne "darbatinderis.lv" izveidota pēc iepazīšanās platformas "Tinder" principa, tikai šajā gadījumā lietotājs jeb darba meklētājs izveido savu profilu un atzīmē, kādas ir viņa intereses, prasmes, kādu partneri jeb darba vietu viņš meklē, un tad "šķirotavā" ērti izvēlas no piedāvājuma klāsta, kurš uzņēmums viņu piesaista un kurš - nē. Tādējādi lietotājs varēs redzēt vakances, kurās interese ir bijusi abpusēja - gan no viņa kā darba meklētāja, gan no uzņēmuma pārstāvja puses.

Dalībai "Darba tindera festivālā" var pieteikties līdz 23.maijam šeit.

Latvijas topošā pretiniece pastiprinās: Čehijai pievienojas divi NHL spēlētāji

Čehijas izlases sastāvu pirms Rīgā un Tamperē gaidāmā pasaules čempionāta hokejā papildinājuši Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji Jakubs Zboržils un Filips Hitils, trešdien apstiprināja valstsvienības ģenerālmenedžeris Martins Havlats.

26 gadus ve...

«Valmieras enerģija» peļņa samazinājusies par 66%

AS "Valmieras enerģija" apgrozījums pērn bija 4,329 miljoni eiro, kas ir par 42% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa samazinājās par 66,3% - līdz 146 563 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Valmieras enerģijas" 2022.gada rezultātu, galven...

Daugaviņš ar hat-trick pēdējā pārbaudes spēlē nodrošina Latvijas izlases uzvaru

Latvijas vīriešu hokeja izlase ceturtdien Olborgā, viesojoties pie Dānijas, pēdējā pārbaudes mačā pirms Rīgā un Tamperē gaidāmā pasaules čempionāta guva pārliecinošu uzvaru.

Latvijas hokejisti izbraukumā ar rezultātu 6:3 (3:0, 2:1, 1:2) guva panākumu p...



Komentāri