lv
Q3qL8mTmw4tUbbkMb4qkEdYdefBLE74KTt91trdU
1666273

Lētākas būvniecības preces, alkohols un seši kāju pirksti – kur Latvija ir priekšā Igaunijai

Lētākas būvniecības preces, alkohols un seši kāju pirksti – kur Latvija ir priekšā Igaunijai
Nedēļas nogalēs Valmieras "Depo" dun igauņu čalas. Viņi no Valgas turp dodas iepirkt būvniecības preces. Valgā ir "K-rauta", taču tur iepirkties ir dārgāk, stāsta Sandra (attēlā pa kreisi). Vēl portāla "Delfi" satiktie igauņi, kuri dzīvo Latvijas–Igaunijas pierobežā, atzīst, ka nezina, kas Latvijā labāks. Kas lētāks – to gan zina. Alkohols. "Palsam, viski, brandi, olu, vein*," konkretizē kāds "Delfi" uzrunātais igaunis, kas šos dzērienus iegādājas, kad ir atlaides. Kopumā gan igauņu sejās, kad viņi izdzird jautājumu "Kādās jomās Latvija ir pārāka par Igauniju?", parādās mulsums. Drošāk uz šo jautājumu atbild Igaunijā dzīvojošie latvieši.
Aprit 33 gadi kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas
Pirms 33 gadiem 1990. gada 4. maijā tika pieņemta deklarācija "Par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu", tādējādi pēc padomju okupācijas gadiem atjaunojot Latvijas Republiku.
Krollis uz 7 minūtēm dodas laukumā Spezia spēlē Itālijas futbola čempionātā

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Raimonds Krollis trešdien Itālijas A sērijas 33.kārtas mačā devās laukumā 83.minūtē, viņa pārstāvētajai "Spezia" ciešot zaudējumu izbraukumā.

"Spezia" viesos ar 2:3 (1:1) zaudēja Bergāmo "Atalanta".

Latvijas uzbrucējs ...

RAKUS pagaidu vadītājam Višņakovam pasniedz Ministru kabineta Atzinības rakstu

Trešdien Rīgas Austrumu klīniskās universitātes (RAKUS) pagaidu valdes priekšsēdētājam Aleksejam Višņakovam par nesavtīgu darbu un ieguldījumu veselības nozarē tika pasniegts Ministru kabineta Atzinības raksts, informēja Veselības ministrijā (VM).

Kopum...



Komentāri