lv
Tz6KxDFb8oJDUQzSPUu0t2GtwdP0OIgJS9Q86XrX
1666072

RAKUS pagaidu vadītājam Višņakovam pasniedz Ministru kabineta Atzinības rakstu

RAKUS pagaidu vadītājam Višņakovam pasniedz Ministru kabineta Atzinības rakstu

Trešdien Rīgas Austrumu klīniskās universitātes (RAKUS) pagaidu valdes priekšsēdētājam Aleksejam Višņakovam par nesavtīgu darbu un ieguldījumu veselības nozarē tika pasniegts Ministru kabineta Atzinības raksts, informēja Veselības ministrijā (VM).

Kopumā veselības ministre Meņģelsone šodien godināja kopumā 43 veselības nozares darbiniekus, pasniedzot tiem Veselības ministrijas (VM) Atzinības un Pateicības rakstus.

VM Atzinības raksts par ilggadēju un profesionālu ieguldījumu veselības nozarē tika piešķirts Medicīnas centra "ARS" fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārstam Harijam Jirgensonam, bet par ilggadīgu, atbildīgu un personīgu attieksmi piepildītu profesionālo darbību "Sentor Farm Aptiekas" farmaceitei, aptiekas vadītājai Irmīnai Karacejevai.

Tāpat Atzinības raksts par ilggadēju darbu veselības aprūpē, ieguldīto darbu sabiedrības veselības uzlabošanā un slimību profilaksē pasniegts Bauskas slimnīcas medicīniskās daļas vadītājai Zinaīdai Vītolai, par ieguldījumu bērnu gastroenteroloģijas un hepatoloģijas attīstībā - Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Bērnu slimību klīnikas vadītāja vietniecei, bērnu gastroenteroloģijas profila virsārstei Ievai Puķītei, bet par ilggadēju un profesionālu ieguldījumu veselības nozarē - Cēsu klīnikas galvenajai medicīnas māsai un projektu vadītājai Taigai Galejai-Gruntmanei.

Par ieguldīto darbu pilsētas iedzīvotāju sociālās labklājības nodrošināšanā un veselības aprūpē Atzinības raksts piešķirts arī Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas valdes loceklim Reinim Jokstam, bet par ilgu, apzinīgu un priekšzīmīgu darbu veselības aprūpē - Veselības aprūpes centra "Dziedniecība" fizikālās terapijas māsai Zofijai Krepšai un zobārstniecības māsai Tatjanai Ivanovai.

Divi Atzinības raksti pasniegti Gremošanas slimību centra "Gastro" speciālistiem. Par mūža ieguldījumu gastroenteroloģijas nozarē to saņēma ārsts-endoskopists Viktors Saule, bet par ilglaicīgo ieguldījumu gastroenteroloģijas un jauno medicīnas māsu nozares attīstībā - vispārējās aprūpes māsa Māra Bārene.

Par ilggadēju un profesionālu ieguldījumu veselības nozarē atzinības raksts pasniegts Latvijas Jūras medicīnas centra neirologam Mihailam Sluckeram, par pašaizliedzīgu un profesionālu darbu veselības nozarē - Liepājas Reģionālās slimnīcas Iekšķīgo slimību nodaļas internistei, pneimonoloģei Sandrai Auderei, bet par profesionālu un godprātīgu darbu veselības nozarē - Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Brigāžu atbalsta vadības centra vadītājam, neatliekamās medicīnas ārstam, anesteziologam-reanimatologam - Dmitrijam Sergejevam.

Pateicības raksts pasniegts arī Protezēšanas un ortopēdijas centra Fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārstei Aelitai Gailei, Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas (PSKUS) ķirurģiskās aprūpes māsai Ērikai Sprindžukai, Rēzeknes slimnīcas anestezioloģei, reanimatoloģei Ingrīdai Malahovskai, Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) profesoriem Arnim Eņģelim un Sandrai Lejniecei.

Tāpat pateicības raksts par izcilu darba pienākumu pildīšanu un profesionālā darba mūža ieguldījumu sabiedrības veselības uzturēšanā pasniegts Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas (TOS) virsmāsai Silvijai Zīlei, par izcilu, ilggadīgu un godprātīgu darbu veselības nozarē - TOS anesteziologam, reanimatologam Aleksejam Miščukam, bet par nesavtīgu un pašaizliedzīgu darbu veselības aprūpes jomā - "Veselības centra 4" radiologa asistentei Anitai Štermanei.

Par ilggadēju un profesionālu ieguldījumu veselības nozarē pateicības rakstu pasniedza Veselības centru apvienības Medicīnas centra "Elite" ārstam-endoskopistam Armīnam Krauzem, par personisku ieguldījumu un kompetenci smagu pacientu ārstēšanā un anestezioloģijā - Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Anestezioloģijas un intensīvās terapijas nodaļas anesteziologam, reanimatologam Elmāram Dejum, bet par nozīmīgu ieguldījumu vispārējās aprūpes māsas profesijas ieviešanā un attīstībā - bijušajai Latvijas Māsu asociācijas prezidentei Ditai Raiskai.

Vēl Atzinības raksti pasniegti Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra (RPNC) Psihiatriskās palīdzības dienesta vadītājai Ivetai Ķiecei un centra galvenajai tiesu psihiatrijas ekspertei Anitai Apsītei.

Savukārt VM Pateicības raksts par aptiekas kolektīva spēju apgūt jaunās tehnoloģijas, izveidot kvalitātes sistēmu un pārorganizēt līdzšinējo aptiekas darbu piešķirts RAKUS "Latvijas Onkoloģijas centrs" slēgtā tipa aptiekas kolektīvam.

Tāpat tas piešķirts BKUS Endoskopijas dienesta vadītājai Ilzei Briukai par bērnu gastrointestinālās endoskopijas jomas attīstīšanu un pašaizliedzīgu darbu veselības nozarē, kā arī BKUS Neonatoloģijas klīnikas vadītājai Dacei Sniedzei par neonatoloģijas jomas attīstīšanu un pašaizliedzīgu darbu aizsākot un realizējot Mātes piena bankas projektu.

Pateicības raksts par ilgu, apzinīgu un priekšzīmīgu darbu veselības aprūpē piešķirts BKUS bērnu māsai Initai Stūrei-Stūriņai, par nozīmīgu ieguldījumu zobārstniecības nozarē - Ģimenes zobārstniecības zobu higiēnistei Ivetai Zvirgzdiņai, bet par svarīgu uzdevumu sekmīgu un godprātīgu izpildi - Kūrorta rehabilitācijas centra "Jaunķemeri" virsārstei, neiroloģei, doplerogrāfijas speciālistei Ildzei Rozenšteinai.

Par ilggadēju un profesionālu ieguldījumu veselības nozarē pateicības raksts piešķirts Latvijas Jūras medicīnas centra medicīnas māsai Aliai Stepanovai, par ilggadēju, pašaizliedzīgu darbu un augstā līmenī pildītiem ikdienas pienākumiem veselības aprūpē - Liepājas Reģionālās slimnīcas Ķīmijterapijas, hematoloģijas un paliatīvās aprūpes nodaļas virsmāsai Marikai Jelsmanei.

Vēl pateicības raksti piešķirti Rēzeknes slimnīcas vispārējās aprūpes māsai Ingrīdai Komulei, RPNC galvenajai medicīnas māsai Sandrai Igenbergai, Nacionālā rehabilitācijas centra "Vaivari" virsmāsai Gunai Ņehoroškovai, Latvijas Māsu asociācijas pārstāvēm Evijai Bakšai un Jekaterinai Jeremejevai, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Operatīvās vadības centra ārstei-konsultantei Birutai Eikinai, PSKUS virsmāsai Vinetai Sproģei un Nacionālā veselības dienesta Finanšu vadības departamenta Finanšu plānošanas un analīzes nodaļas vecākajai ekonomistei Evijai Iesaliņai.

Metta atņem punktus arī Liepājai; neizšķirts arī Daugavpilī pret Tukumu

"Liepāja" trešdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas desmitās kārtas mačā savā laukumā spēlēja neizšķirti ar "Metta", bet "Daugavpils" savā laukumā nespēja pieveikt "Tukums 2000"/"Telms" komandu.

"Liepāja" ar "Metta" spēli beidza ar rezultātu 1:1 (0:...

Ventspils viesos pēdējā ceturtdaļā uzvar VEF Rīga pirmajā LBL fināla cīņā

"VEF Rīga" un "Ventspils" pirmajā "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) fināla sērijas cīņā trešdien Rīgā uzvaru svinēja ventspilnieki.

"VEF Rīga" savā laukumā piekāpās "Ventspilij" ar 80:83 (20:20, 23:21, 17:16, 20:26).

Līdzīgā cīņā sākumā pāris pun...

Latvijas delegācija Eirovīzijā – kas viņi ir? TV režisors Juris Matuzelis
Turpinām iepazīstināt ar katru no Latvijas delegācijas pārstāvjiem Eirovīzijā, kuri strādā pie grupas "Sudden Lights" priekšnesuma. Šoreiz saruna ar TV režisoru Juri Matuzeli.


Komentāri