lv
E9BA8fxrBe4jy6wyMpv92KTCcf2dNVHBB18CGnrd
1664266

Pērn avārijām bagātākā bijusi gada pirmā un pēdējā darbadiena

Pērn avārijām bagātākā bijusi gada pirmā un pēdējā darbadiena
Aizvadītajā gadā visvairāk ceļu satiksmes negadījumu (62), kas apdrošinātājiem pietiekts ar saskaņoto paziņojumu, notikuši 3. janvārī laika periodā starp pulksten 17 un 18. Sešdesmit negadījumi fiksēti 30. decembrī laikā no pulksten 14 līdz 15, bet 57 CSNg – tā paša 3. janvāra pievakarē: no pulksten 18 līdz 19, liecina Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (LTAB) apkopotā statistika.
Futbola pavasaris virslīgā: čempionu likstas, favorītu ambīcijas un debitantu veiksmīgs starts
Latvijas futbola virslīgā ir beidzies pirmais aplis, kas ir labs brīdis pirmajiem secinājumiem par sezonu. Pēc čempionāta pirmajām deviņām kārtām gandarīti var būt pagājušās sezonas vicečempioni "Riga" FC, kas izvirzījušies drošā līderpozīcijā, bet vis...
Legāli saražotu etilspirtu realizēja nelegāli - aizturēta organizēta grupa

Valsts policija (VP) sadarbībā ar Valsts ieņēmumu dienestu aizturējusi sešu personu grupu aizdomās par etilspirta nelegālu glabāšanu, pārvietošanu un realizāciju Latvijas teritorijā legālā biznesa aizsegā, informēja VP pārstāve Ilze Jurēvica.

VP redzesl...

Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies uz 16. vietu
Starptautiskās žurnālistu tiesību organizācijas "Reportieri bez robežām" (RSF) trešdien izplatītajā ikgadējā Pasaules preses brīvības indeksā Latvija ierindojusies 16.vietā, salīdzinot ar 22. vietu pagājušajā gadā.


Komentāri