lv
MhfSpQpjN5pCJ4Mm25FQehdj2p4dvryXrth4c8St
1664247

Futbola pavasaris virslīgā: čempionu likstas, favorītu ambīcijas un debitantu veiksmīgs starts

Futbola pavasaris virslīgā: čempionu likstas, favorītu ambīcijas un debitantu veiksmīgs starts
Latvijas futbola virslīgā ir beidzies pirmais aplis, kas ir labs brīdis pirmajiem secinājumiem par sezonu. Pēc čempionāta pirmajām deviņām kārtām gandarīti var būt pagājušās sezonas vicečempioni "Riga" FC, kas izvirzījušies drošā līderpozīcijā, bet visvairāk vielas pārdomām ir čempionvienībai "Valmiera" FC, kas noslīdējusi uz 4. vietu, no līderiem atpaliekot par deviņiem punktiem.
Legāli saražotu etilspirtu realizēja nelegāli - aizturēta organizēta grupa

Valsts policija (VP) sadarbībā ar Valsts ieņēmumu dienestu aizturējusi sešu personu grupu aizdomās par etilspirta nelegālu glabāšanu, pārvietošanu un realizāciju Latvijas teritorijā legālā biznesa aizsegā, informēja VP pārstāve Ilze Jurēvica.

VP redzesl...

Latvija Preses brīvības indeksā pakāpusies uz 16. vietu
Starptautiskās žurnālistu tiesību organizācijas "Reportieri bez robežām" (RSF) trešdien izplatītajā ikgadējā Pasaules preses brīvības indeksā Latvija ierindojusies 16.vietā, salīdzinot ar 22. vietu pagājušajā gadā.
Vai arī LPV virzīs savu prezidenta amata kandidātu? Šlesers atklāj visas kārtis

Partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) 14.Saeimas frakcija pieņēmusi lēmumu savu Valsts prezidenta amata kandidātu nevirsīt un atbalstīt uzņēmēja un "Apvienotā saraksta" dibinātāja Ulda Pīlēna kandidatūru ievēlēšanai. To Latvijas Radio intervijā atklāj...



Komentāri