lv
dbtE7HBYX2pLaoED6ltAEAAs7DicXsn1QinUdR2i
1662788

Pie Bekingemas pils aizturēts aizdomīgs vīrietis

Pie Bekingemas pils aizturēts aizdomīgs vīrietis

Londonas centrā pie Bekingemas pils otrdienas vakarā tika aizturēts aizdomīgs vīrietis, kurš iemetis pils teritorijā vairākus priekšmetus - iespējams, patronas, paziņoja policija.

Londonas Metropoles policija paziņoja, ka aizturējusi vīrieti ap plkst.19 (plkst.21 pēc Latvijas laika) pēc tam, kad viņš piegāja pie pils vārtiem un iemetis pils teritorijā vairākus priekšmetus.

Vīrietis tika aizturēts aizdomās par uzbrukuma ieroča glabāšanu, un pie viņa tika atrasta "aizdomīga soma", kuru policija uzspridzināja kontrolētā eksplozijā.

Incidenta brīdī pilī nebija ne karalis Čārlzs III, ne viņa dzīvesbiedre Kamilla.

Pils teritorijā iemestie priekšmeti "ir savākti un tiks aizvesti speciālistiem izpētei", paziņoja policija.

Policija paziņoja, ka pašlaik neuzskata šo incidentu par saistītu ar terorismu. Tas tiek uzskatīts par izolētu incidentu, kas saistīts ar vīrieša psihisko veselību.

«Latvija pirmajā vietā» atbalstīs Pīlēnu ievēlēšanai Valsts prezidenta amatā
Partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) 14. Saeimas frakcija pieņēmusi lēmumu atbalstīt uzņēmēja un "Apvienotā saraksta" dibinātāja Ulda Pīlēna kandidatūru ievēlēšanai Valsts prezidenta amatā. To Latvijas Radio intervijā atklāja LPV Saeimas frakcijas pr...
Dievturi atbalsta priekšlikumu, ka dievturu kāzām ir juridisks spēks

Latvijas Dievturu sadraudze (LDS) pauž atbalstu deputāta Andreja Ceļapītera (JV) priekšlikumam par dievturu tiesību nostiprināšanu Civillikumā.

Tā informē organizācija.

LDS vadītājs Andrejs Broks norāda, ka organizācija ilgstoši ir iestājusies par dievt...

Elksniņš aicina 9.maijā neizmantot likumā aizliegtos simbolus un neprovocēt

Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš aicina iedzīvotājus un viesus 9.maijā, kad Krievijā tiek svinēta "Uzvaras diena", neizmantot Latvijas likumos aizliegtos simbolus un neprovocēt, liecina ieraksts viņa "Facebook" kontā.

Viņš informē, ka pārrunājis 9.maija...



Komentāri